Başkan Toçoğlu, Milletvekili Aday Adayı Yavuz İle Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakara Milletvekili aday adayı Ali İhsan Yavuz ile bir araya geldi.

Başkan Toçoğlu ve Ali İhsan Yavuz, AK Parti tarafından yapılan temayül yoklamasını değerlendirdi. Temayül yoklamasında en yüksek oyu aldığı için Ali İhsan Yavuz‘u tebrik eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Tabi bu önemli süreçte milletvekillerimizin seçimi de büyük önem arz ediyor. Partimize gerçekten çok büyük teveccüh var. Bu da tabii ki bizi sevindiriyor. Milletvekillerinin belirlenme sürecinde de genel merkezimiz birçok kriteri bir arada değerlendiriyor. Bunlardan en önemlilerinden bir tanesi şüphesiz ki parti içi temayül yoklaması. Geçtiğimiz gün bunu çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Temayül yoklamasından da en yüksek oyu Ali İhsan kardeşimiz aldı. Tabi aday adaylarımızın bundan sonra da yapacakları var. Genel merkezimizin bakacağı başta kriterler de var. İnşallah şehrimiz için, ülkemiz için en iyisi olur. Bütün aday adaylarımıza bu süreçte başarılar diliyorum” dedi.

Gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Toçoğlu‘na teşekkür eden Ali İhsan Yavuz ise, aday adayları arasında çok demokratik bir yarışın olduğunu, AK Parti ile birlikte de sonunda Türkiye‘nin kazanmaya devam edeceğini söyledi. Yavuz, “Parti olarak çok güzel bir temayül yoklaması gerçekleştirdik. Şahsıma gösterilen ilgiden dolayı bütün partililerimize teşekkür ediyorum. Başkanımızın da dediği gibi şehrimiz için ve ülkemiz için en hayırlısı neyse o olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA