Ak Parti’Nin Kayseri’Ye Yaptığı İcraatlar Anlatıldı

AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları’nın, AK Parti hükümetinin şimdiye kadar Kayseri’de yaptığı icraatları anlatmak için düzenlediği bilgi kampına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, muhalefetin iddialarına, “İftira eden başında bulur” dedi.

Turizm Otelcilik Uygulama Oteli’nde yapılan AK İcraatlar Bilgi Kampı’na, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe kadın teşkilatları katıldı. Toplantının açılışında konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Şahin, bilginin hiçbir zaman sınırının olmadığını, ne kadar çok bilgi öğrenilirse o kadar bilgi eksikliğinin farkına varıldığını söyledi. Şahin, ihtiyaç olan bütün konularda ve AK Parti icraatlarında ikinci ve üçüncü bilgi kamplarının yapılacağını kaydetti.

Burada bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, muhalefetin vaatleri konusunda kadınlara bilgi vererek, tavsiyelerde bulundu. Özhaseki konuşmasında, “Hiç kimseye ‘Siz kötüsünüz, yapamazsınız’ demeyelim. Biz sadece kendimizi anlatalım. Projelerimizi anlatalım emin olun bu yeterlidir. Birileri de popülizmi tercih etsinler. İftira, hırla gidiyor zaten. Ben başıma geldiği için biliyorum. Allah’tan korkmadan ne iftiralar ediyorlar. Ama iftira eden başında bulur. Kimseye iftira etmemek lazım. Biz sabredip, sükunetimizi devam ettirip, azimle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, önemli olanın kendi icraatlarının anlatılması olduğunu belirterek, başkasının kötülüğünden kendilerine bir şey olamayacağını söyledi. İftara atanlara “Cenabı Allah onları iyi yola sevk etsin” diyen Başkan Büyükkılıç, “Kötülüğe kötülük her kişinin karı, kötülüğe iyilik er kişinin karı. Biz hiçbir zaman seçim sonrası listeyi elimize alıp, hangi mahalleden ne oranla bize oy çıkmış ona göre hizmet edelim demedik. Bu anlayışla olmayız. İnanıyorum ki hizmetlerimizle bize oy vermeyen kardeşlerimizin de gönlünü kazanacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, AK Parti hükümeti zamanında Kayseri’de yapılan icraatlar kadınlara anlatıldı.

Kaynak: İHA