İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle)

İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? Uydudan suikast görüntüleri ilk kez yayınlandı.Linea marka araçtaki GPRS bilgilerinden olay yerine nasıl geldiği olay anından sonra hızı kaç km'ye çıktığı uydu bilgilerinden tespit edildi.

İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle)
İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? Uydudan suikast görüntüleri ilk kez yayınlandı.Linea marka araçtaki GPRS bilgilerinden olay yerine nasıl geldiği olay anından sonra hızı kaç km'ye çıktığı uydu bilgilerinden tespit edildi.İbrahim Tatlıses'in vurulduktan sonraki en çarpıcı görüntüleri ilk kez TGRT haber yayınlamıştı. Büyük bir başarıya imza atan TGRT Haber yayınladığı bu görüntüler ile bir ilke daha imza attı. TGRT Haber Tatlıses'e yönelik düzenlenen saldırı öncesi ve sonrası görüntüleri çok farklı bir kaynaktan uydudan yayınladı! Tatlıses'e yönelik silahlı saldırı sonrasında haber kanalları arasında yaşanan rakabette TGRT bu görüntülerle 2-0 öne geçti.

Abdullah Uçmak'ın avukatı Ekrem Demirel, müvekkilinin kendisine ele geçirilen silahın kendisine ait olmadığını, saldırıyı geçmişte Tatlıses ile aralarında yaşanan husumetten yararlanmak isteyenlerin yapmış olabileceğini ve olayla ilgisinin bulunmadığını söylediğini bildirdi. Ekrem Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan müvekkili Abdullah Uçmak'la emniyette görüştüğünü söyledi. Demirel ''Bana ele geçirilen silahın kendisine ait olmadığını, saldırıyı geçmişte İbrahim Tatlıses ile arasında yaşanılan husumetten yararlanmak isteyen kişilerin yapmış olabileceğini ve olayla kendisinin hiçbir ilgisi olmadığını söyledi'' dedi.Uçmak'ın henüz ifadesinin alınmadığını ifade eden Demirel, müvekkilinin kendisine olayda kullanılan araçla da ilgisi bulunmadığını, söz konusu firmadan kendisinin de araç kiraladığını ancak olayda kullanılan aracın kendisinin kiraladığı araç olmadığını'' söylediğini kaydetti.

İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle) UYDU GÖRÜNTÜLERİNDEN OLAY ANI - VİDEO İZLE


İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle) İBRAHİM TATLISES İLE İLGİLİ SON DAKİKA HABERLER   (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle) VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ABDULLAH UÇMAK AÇIKLAMASI (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle) İBRAHİM TATLISES VURULMA ANI VİDEO İZLE  (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle) İBRAHİM TATLISES'iN DOKTORUNDAN SON AÇIKLAMA (17.03.2011) (TIKLAYINIZ
)

İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle) İBRAHİM TATLISES'iN HASTANEYE GETİRİLİŞİ VİDEO İZLE (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle) İBRAHİM TATLISES'İN HAYAT HİKAYESİ -
FOTO GALERİ
 (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle) İBRAHİM TATLISES'İN HİÇ BİLİNMEYENLERİ - FOTO GALERİ (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle) ABDULLAH UÇMAK KİMDİR? (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle) ABDULLAH UÇMAK 1998'DE İBRAHİM TATLISES İÇİN NE DEDİ? (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'i vuranlar olay yerine nasıl geldi? (video izle) İBRAHİM TATLISES SUİKASTINDA İLK GÖZALTILAR (TIKLAYINIZ)