Edip Demirdağ Ak Parti Mardin Milletvekilliği Aday Adayı Başvurusunda Bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Midyat İlçe Başkanı Edip Demirdağ, 12 Haziran‘da yapılacak genel seçimlerde Mardin Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Başvurusunun ardından Demirdağ yaptığı açıklamada, Güneydoğu‘ya ve Mardin‘e hizmet etmek için bu milletvekilliği aday adaylığında bulunduğunu söyledi. Yıllardır siyasetin içinde olduğunu ifade eden Demirdağ, siyasi kariyerini bundan sonra milletvekili olarak yine aynı aşkla sürdürmek istediğini belirtti. Mardin‘in sorunlarını çok iyi bildiğini kaydeden Demirdağ, bu sorunların çözülmesi için milletvekilliğe aday olduğunu açıkladı.

AK Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu ise, "Edip Demirdağ kardeşimiz AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı‘nı başarıyla bugüne kadar yürüttü. Parti teşkilatında yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Kendisine milletvekilliği aday adaylığı sırasında başarılar dileriz" dedi.

1965 Midyat doğumlu olan Edip Demirdağ, yaklaşık 20 yıldır aktif siyaset hayatını sürdürmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Kaynak: İHA