Ak Parti Tosya Teşkilatı‘ndan Nalbantoğlu‘na Destek Yemeği

AK Parti Kastamonu milletvekili aday adayı Zafer Nalbantoğlu‘na destek ve tanıtımı için AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı köy muhtarlarına yemek verdi.

Doğramacı Motelde gerçekleşen yemeğe; AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, Ortalıca Belediye Başkanı Yusuf Arpacı, AK Parti Kastamonu milletvekili aday adayı Zafer Nalbantoğlu, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı yöneticileri, partililer ve köy muhtarları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, “Kastamonu‘dan AK Parti milletvekili aday adayı Zafer Nalbantoğlu‘nu Tosya İlçe Teşkilatı olarak destekleme kararı aldık. Siz değerli muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın desteği ile birlikte inşallah Tosya‘mızın yıllardır özlemini çektiği milletvekilini bu dönem çıkartacağız. Bu gün burada siz değerli muhtarlarımız bir araya gelerek Kastamonu‘dan AK Parti milletvekili aday adayı olan Zafer Nalbantoğlu ile sizleri bir araya getirerek hem tanıştırmak hem de isteklerinizi dinlemek istedik.

Kastamonu‘dan AK Parti milletvekili aday adayı olan Zafer Nalbantoğlu, “Özellikle siz değerli muhtarlarımıza düzenlemiş olduğumuz bu yemekli toplantıda bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Bu zorlu yolda aday adayı olmak için yola çıktık. Tabii ki Tosya‘nın hasret kaldığı 30 yıllık bir milletvekilliği var. Taşın altına elimiz koyarak sizlerin desteği ile Tosya için birlik beraberlik içinde, parti farkı gözetmeksizin ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile muhtarları ile halkı ile birlik beraberlik içerisinde Tosya‘ya yakışan bir milletvekiliniz olarak beni Ankara‘ya taşıyacağınızı umut ve temenni ediyorum” diye konuştu.

Yemeğe gelenlere teşekkür eden Nalbantoğlu, “Sizler köylerinizde seçilmiş liderler olarak bu konuyu en iyi değerlendirebilecek kişilersiniz. Bunun için sizlerle buluşmaktan ve sizin vereceğiniz destekle ilçemiz adına güvenle çalışmaktan mutluluk duyacağım. Geldiğiniz için hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA