Ak Parti Milletveki Aday Adaylarından Alaplı Çıkarması

AK Parti Zonguldak milletvekili aday adayları AK Parti Alaplı Teşkilatı‘nı ziyaret ederek kendilerini tanıtarak destek istediler.

AK Parti Zonguldak milletvekili aday adayları 20 Mart‘ta yapılacak Parti içi temayül yoklaması öncesinde AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı‘nı ziyaret ederek delegelere kendilerini tanıttılar. AK Parti Zonguldak aday adayları, Abdulkadir Gün, Ahmet Duyar, Aytekin Kazancı, Celil Uzun, Ercan Candan, Erol Şahin, Harun Melemez, Metin Köse, Muharrem Erdem, Mustafa Demiray, Özcan Ulupınar ve Suat Hayri Ulubaş AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı‘ndan destek istedi. Ziyarette konuşan AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, milletvekili aday adaylarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekilliği genel seçimlerinde Zonguldak‘tan 4 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Çaturoğlu, ”AK Parti Zonguldak milletvekili aday adaylarımız partimizce 20 Mart‘ta yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde ilçe teşkilatımız ziyaret ederek delegelerimizle tanışmışlardır. Son zamanlardaki en kaliteli aday adayı kadromuzla seçimlere hazırlanıyoruz. Seçimler öncesinde hangi adayımız listeye girerse girsin, listeye girmeyen adaylarımız listeye giren adayların yanında olarak tam destek vereceklerdir. Partimizin de farklılığı da burada belli oluyor. Ben bu vesile tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti eski İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Celil Uzun da, “Bu birlik ve beraberliği sağladığımız sürece ben inanıyorum ki daha da başarılı olacağız ve dört tane milletvekili çıkartmamamız için hiçbir neden yoktur. Bizim baştan beri hayalimiz olanı inşallah bu dönem gerçekleştireceğiz. Milletvekili aday adaylarımız hepsi bir birinden değerli arkadaşlarımız. Temayül yoklamalarında adayların boyuna, postuna göre değerlendirme tabi ki yapmayacaksınız. Bizler listenin içinde de dışında da olabiliriz. Bu bizim çalışmalarımızı asla engellemeyecektir. En önemli şey şudur. Teşkilatların birlik beraberlik ve sevgi içinde olabilmesi için teşkilata lazım olan tek şey vefadır. Bu vefayı hiçbir zaman unutmamak gerekiyor. Dikkat ediniz, geçmiş dönemdeki partilerin yıkılma sebeplerinden en birincisi kendi kendilerine yaptıkları vefasızlıktan kaynaklanan hadiselerdir. Onun için biz birbirimize saygımızı sevgimizi sürdürdükçe, el ele kol kola geçmişi de unutmayarak ve daha önceki dönemleri de unutmayarak bu yola çıkarsak hiçbir zorluğun önümüzde duracağını ben zannetmiyorum. Biz bunları kısa dönemde vatandaşımıza ve halkımıza yansıttığımız zaman onlarda bunu değerlendirecektir, ona göre oylarını sandıkta kullanacaktır. Ülkemizin AK Partiye gerçekten ihtiyacı vardır. Geçmiş dönemlerde buralı olanda olmayan insanlarda bölgemizden milletvekili seçildiler. Burada biz neye bakıyoruz. Yapılan hizmetlerin halkımıza bölgemize yansımasına bakıyoruz. Halkımızın AK Parti‘ye olan ihtiyacından dolayı, çalışmalarımızı gece gündüz birlik ve beraberlik içinde karşılıksız yapmamız gerekiyor. Sokakta insanlarla konuştuğumuz da umudunu bizlerde olduğunu görüyoruz. Fakirlik içinde olan vatandaşlarımız var, damı çatısı akan vatandaşlarımız var, çocuğunu okutacak parası yok bunlar hepsi bizim derdimiz olacak. Onun için bizim önceliğimiz Ak Parti, bizim önceliğimiz başbakanımıza Zonguldak‘ta en iyi hizmeti nasıl sunarız bunun peşinde olmalıyız. Milletvekili Ahmet, Mehmet olmuş bizim için hiç önemi yok” diye konuştu.

Ziyaret sonrasında AK Parti Zonguldak milletvekili aday adayları toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA