İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)

İbrahim Tatlıses vuruldu. İbrahim Tatlıses başından silahlı saldırıya uğradı.İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nedir? İşte İbrahim Tatlıses ile ilgili son gelişmeler

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)
İbrahim Tatlıses vuruldu (Son dakika Haberleri).İbrahİm Tatlıses'e sİlahlı saldırı.Son dakika haberleri.İbrahİm Tatlıses son dakika.İbrahİm Tatlıses son dakika haberlerİ.Buket çakıcı saldırıya uğradı.Son dakika İbrahİm Tatlıses.İbrahİm Tatlıses haberleri.İbrahİm Tatlıses son haberler (İbrahİm Tatlıses vuruldu). İbrahim Tatlıses öldü diye yayılan Twitter mesajları yalanlandı. İbrahim Tatlıses öldü mü ölmedi mi tartışmalarının yapılmasına kızan sanatçının sevenleri bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Şişli'de silahlı saldırıya uğradı. Başından vurulan Tatlıses, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tatlıses'in doktoru ilk açıklamayı yaptı...
Şişli'de silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırıda, Tatlıses'in yardımcısı olduğu belirtilen İpek Çakıcı'nın da yaralandığı bildirildi.

İddialara göre, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şişli'de saat 00.00 sıralarında kimliği belirsiz şahısların silahlı saldırısına uğradı. Uzun namlulu silahlarla uzun mesafeden gerçekleştirilen saldırıda Tatlıses ile yanında bulunan ve yardımcısı olduğu belirtilen İpek Çakıcı da yaralandı.

Tatlıses ve Çakıcı, ilk olarak Özel Levent Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, buradan ambulansla Özel Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Sevk sırasında Tatlıses'in korumaları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı. Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınan İbrahim Tatlıses ve İpek Çakıcı'nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

  İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?) İBRAHİM TATLISES SON DAKİKA GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Tatlıses'in şoförü o geceyi anlattı. İbrahim Tatlıses'in şoförü Hakan Çalışkan, ünlü sanatçının silahlı saldırıya uğradığı o geceyi anlattıTatlıses'e pusu kuran tefeci çetesi mi? Kaleşnikoflu suikast girişimini araştıran polis, ağırlıklı olarak Tatlıses'in 'yüksek faizle borç aldığı bir organize suç örgütü tarafından öldürülmek istendiği' iddiası üzerinde duruyor.Sol yanı felç oldu riski atlatamadı.Tatlıses sol şakağından girip dört parmak üstten çıkan bir kurşunla yaralandı. Ayrıca yüzünde de cam kırıklarının neden olduğu yaraların bulunduğu öğrenildi. Doktorları hayati tehlikesi süren Tatlıses'in uyutulduğunu, bu sabah uyandırılıp uyandırılmayacağına karar verileceğini açıkladı.Tüm son dakika gelişmeleri için yukardaki linki tıklayınız

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?) 
İBRAHİM TATLISES'İN VURULMA YERİ -  FOTO GALERİ

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)
İBRAHİM TATLISES'İN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)

Olay yerini emniyet kordonuyla çeviren polis" href="https://www.beyazgazete.com/polis.html" rel="nofollow">polis, detaylı delil araştırması yaptı. Olay yerinde çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi kovanları bulundu. polis.html" rel="nofollow">Polis, saldırıyı gerçekleştiren ve siyah bir otomobille kaçan failleri yakalamak için çalışma başlattı.

İBRAHİM TATLISES'İN SON SAĞLIK DURUMU?

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in hayati tehlikesinin devam ettiğini ancak sanatçının, hastaneye ilk geldiği noktadan daha iyi durumda olduğunu bildirdi.

Çuhadaroğlu ve ameliyatı gerçekleştiren doktorlar, hastane girişinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Tatlıses'in beyin zarında ve beyninin içinde yaralanmadan dolayı kanama meydana geldiğini belirten Çuhadaroğlu, ilk önce bu kanamayı durdurduklarını, daha sonra da bir bütün halinde operasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kurşunun, Tatlıses'in başına arkadan girip önden çıktığını ve sağ kafa kemiğinde kırık oluşturduğunu kaydeden Çuhadaroğlu, sanatçının vücudunun bir bölümünün felç kalabileceğini belirtti.

Çuhadaroğlu, sanatçının son durumunun değerlendirilmesi için ilerleyen zamanda tomografisinin çekileceğini ifade ederek, şu anda kesin bir şey söylemenin mümkün olmadığını kaydetti.

Sanatçıya kaç kurşun" href="https://www.beyazgazete.com/kursun.html" rel="nofollow">kurşun isabet ettiğinin Adli Tıpın incelemesinin ardından ortaya çıkacağını dile getiren Çuhadaroğlu, Tatlıses'in 24 saat süreyle uyutulacağını, durumunun bu şekilde değerlendirileceğini söyledi. Çuhadaroğlu, Tatlıses'in burun bölgesinde de kurşun" href="https://www.beyazgazete.com/kursun.html" rel="nofollow">kurşun izleri olduğunu kaydetti.

Tatlıses ile aynı araçta bulunan basın danışmanı Buket Çakıcı'nın da ameliyat edildiğini belirten Çuhadaroğlu, Çakıcı'nın sağlık durumunun Tatlıses'e oranla çok daha iyi olduğunu bildirdi.

Kurşunun, Çakıcı'nın boğazından girdiğini belirten Çuhadaroğlu, yüz kısmında da yaraların olduğunu anlattı.

Tatlıses ve Çakıcı'ya plastik cerrahi müdahale yapıldığını ifade eden Çuhadaroğlu, ikisinin de sağlık durumlarının izlendiğini sözlerine ekledi.

Sanat camiasından birçok ünlü isim vurulan İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü hastaneye akın etti. Doktorlar ise İbrahim Tatlıses'in 24 saat uyutulacağı yönünde bir açıklama yaptı.
Sanat camiası İbrahim Tatlıses'e yapılan saldırının ardından Tatlıses'in tedavi gördüğü hastaneye koştu. Büyük üzüntü yaşayan sanatçı dostları, Tatlıses için temennilerde bulundu.

Ağır yaralanan Tatlıses, Maslak'taki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sanatçının kötü haberi alan yakınları hastaneye akın etti. Eski eşi Derya Tuna, hastane önünde sinir krizleri geçirdi. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses de hastaneye gelenler arasındaydı. Sanat camiasından da birçok ünlü Tatlıses'i yalnız bırakmadı. Gelenler arasında Mehmet Ali Erbil, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Ferhat Güzel de bulunuyor

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)İBRAHİM TATLISES AGLIYORUM KAHRIMDAN ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)İBRAHİM TATLISES ARGUVANIM ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)İBRAHİM TATLISES BEBEGİM ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)İBRAHİM TATLISES GELMEZSEN GELME ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)İBRAHİM TATLISES HADİ HADİ ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)İBRAHİM TATLISES VUR GİTSİN BENİ ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)İBRAHİM TATLISES YAGMURLA GELEN KADIN ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)İBRAHİM TATLISES YALNIZIM ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)İBRAHİM TATLISES KİM ÇEKER SENİ ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı (Sağlık durumu nasıl?)İBRAHİM TATLISES ŞEMMAME ŞARKISI İÇİN TIKLAYINIZ