Lig TV canlı izle - Bursaspor Sivasspor maçı heyecanı

Bursaspor Sivasspor maçı Lig Tv'den bu akşam 20:00'de yayınlanacak. Bursaspor Sivasspor maçı Bursa Atatürk Stadı'nda yapılacak.Bursaspor Sivasspor maçını Fırat Aydınus yönetecek.20. haftanın açılış maçında Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'un hedefi maç fazlasıyla da olsa liderliği almak.

Bursaspor Sivasspor maçı Lig Tv'den bu akşam 20:00'de yayınlanacak. Bursaspor Sivasspor maçı Bursa Atatürk Stadı'nda yapılacak.Bursaspor Sivasspor maçını Fırat Aydınus yönetecek.20. haftanın açılış maçında Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'un hedefi maç fazlasıyla da olsa liderliği almak.Bursaspor Sivasspor maçı Justin Tv ve Lig TV canlı maç izle.

Spor Toto Süper Lig'de 20. haftanın açılış maçında lig ikincisi Bursaspor, kümede kalma savaşı veren Sivasspor'u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı deviren Bursaspor, Trabzonspor'un da Fenerbahçe'ye yenilmesiyle zirveye bir adım daha yaklaştı. Yeşil-beyazlı ekipte yeni transfer Miller'ın ve deneyimli orta saha oyuncusu Bekir Ozan'ın yükselen form grafiği teknik heyeti sevindiriyor. Stoper Serdar Aziz'in hafta içinde gribal enfeksiyon geçirdiği biliniyor. Bu maçta da Ertuğrul Sağlam'ın Ömer Erdoğan-Stepanov ikilisine savunmanın ortasında görev vermesi bekleniyor. Hücum hattında ise geçtiğimiz hafta bekleneni veremeyen Turgay'ın yerine Sercan'ın forma giymesi olası. Yeni transfer Jozy Altidore'un da yedek kulübesindeki yerini alması bekleniyor.

Lig TV canlı izle - Bursaspor Sivasspor maçı heyecanı  LİG TV CANLI İZLE

Lig TV canlı izle - Bursaspor Sivasspor maçı heyecanı CANLI MAÇ ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Muhtemel 11: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, Stepanov, Vederson, Svensson, Bekir Ozan, Ergic, Ozan İpek, Sercan, Miller.

Rıza Çalımbay'ın çalıştırdığı Sivasspor, deneyimli teknik adamın göreve geldiği ilk haftalarda toparlanma belirtileri göstermişti. Ne var ki ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamayan kırmızı-beyazlılar, Galatasaray ve MP Antalyaspor maçlarından puansız ayrıldı. Sivasspor'un savunma hattında önemli eksiklikler bulunuyor. Sedat Bayrak, Abdurrahman ve Ivanovs'un sakatlıkları nedeniyle forma giymeleri beklenmiyor. Beyin sarsıntısı yaşayan deneyimli sol bek Hayrettin'in yerine de genç Ziya'nın görev yapması olası.

Muhtemel 11: Korcan, Uğur, Navratil, Murat, Ziya, Grosicki, Kadir, Rada, Erman, Mehmet Yıldız, Kamanan.