Gaziantep Galatasaray maçı geniş özeti (maç sonucu 3-2) (golleri izleyin)

Gaziantep Galatasaray maçını canlı izle.Gaziantep Galatasaray maçının golleri.Gaziantep Galatasaray maçı golleri izle.Gaziantep Galatasaray maçı izle.Gaziantepspor Galatasaray maçı golleri.Gaziantepspor Galatasaray maçı özeti.

Gaziantep Galatasaray maçını canlı izle.Gaziantep Galatasaray maçının golleri.Gaziantep Galatasaray maçı golleri izle.Gaziantep Galatasaray maçı izle.Gaziantepspor Galatasaray maçı golleri.Gaziantepspor Galatasaray maçı özeti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor'a 3-2 mağlup oldu...Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan ve elindeki tek hedef kalan Galatasaray, bir darbe de kupada yedi ve Gaziantepspor deplasmanından mağlubiyetle ayrıldı.Müthiş bir heyecana sahne olan mücadeleye damga vuran isim, ara transfer döneminde adı Galatasaray'la da anılan ancak Gaziantepspor'a transfer olan Cenk Tosun oldu.

Genç futbolcu, takımı adına 2 gol atarken oldukça başarılı bir grafik çizdi. Ev sahibi ekibin diğer golünü ise Elyasa atarken Galatasaray'ın golleri ise Kazım ve Stancu'dan geldi.

Aslan 3-2'lik mağlubiyete rağmen rövanş maçı için umudunu sürdürürken defans hattındaki sorunlar ve yeni transfer Zapata'nın yediği üç gol de kafaları iyice karıştırdı.

GAZİANTEPSPOR GALATASARAY MAÇI - FOTO GALERİ

GAZİANTEPSPOR GALATASARAY  MAÇI GOLLERİ - VİDEO İZLE

GAZİANTEPSPOR GALATASARAY MAÇI CANLI ANLATIMI - TIKLA


EKSİK ASLAN
Gaziantepspor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas, kadroda çok fazla sürprize gitmedi. Yalnız yeni transfer olan Cenk Tosun'a forma şansı verdi.

Galatasaray'da ise Hagi, sakatlığı geçen Milan Baros'u yedeklerde soyundurdu. Milli Takım'dan dönen Kewell ve Neill'e ilk 11'de görev verdi.

Bunun yanı sıra sakatlığı devam eden Arda, Pino, Gökhan Zan, Çağlar ve Barış ile cezalı olan Ayhan da bu maçta forma giyemedi.

Cezalı futbolcusu bulunmayan Gaziantepspor'da ise sakat olan Serdar Kurtuluş kadroda yer almadı.
Bu arada, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, maçı şeref tribününde birlikte izlediler.

EV SAHİBİ HIZLI BAŞLADI
Ev sahibi Gaziantepspor, maça hızlı başlayan taraftı. 17. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Popov, güzel bir orta yaptı ve defansın arkasına sızan Cenk de sol ayağının içiyle topu Galatasaray filelerine gönderdi: 1-0

CENK TOSUN ÇOK ETKİLİ
Ara transfer döneminde adı Galatasaray'la da geçen ve maçtaki ilk golü atan Cenk Tosun, Sarı Kırmızılılar'ın defansını bir hayli zorladı. Cenk, 24. dakikada da ceza sahası dışından sert bir şut çıkardı ama bu vuruşta kaleci Zapata başarılıydı.

KEWELL-CULİO-KAZIM
Galatasaray, skoru 1-1'e getiren gole 38. dakikada ulaştı. Orta sahada Kewell, arka arkaya attığı çalımlarla önünü boşalttı ve pasını Culio'ya verdi. Culio de sıfıra inip mükemmel ortaladı, kale sahasının hemen önünde bekleyen Kazım'a ise sadece topa dokunmak kaldı: 1-1

İlk yarıda başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik skorla gitti...

SARP-YEKTA DEĞİŞİKLİĞİ
Galatasaray ikinci yarıya bir oyuncu değişikliğiyle başladı. İlk yarıda etkisiz bir görüntü çizen Yekta saha kenarına gelirken G.Hagi sahaya Mustafa Sarp'ı sürdü.

İkinci 45 dakikadaki ilk tehlikeli atak Galatasaray'dan geldi. Stancu'nun ara pasında topla buluşan Kazım sağ çaprazdan şutunu çekti ama toğp üstten auta gitti.

STANCU SİFTAH YAPTI
Galatasaray, 63. dakikada 2-1'lik skoru yakaladı. Ani gelişen atakta Mustafa Sarp topu bekletmeden Stancu'nun önüne bıraktı. Rumen oyuncu da sağ ayağıyla çok şık bir plase yaptı ve takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetmiş oldu.

SKORA DENGE GELDİ
Yenilen golün şokunu çabuk atlatan ev sahibi ekip, skoru 2-2'ye getiren golü 67. dakikada buldu. Kullanılan kornerde Galatasaray defansından seken topu Elyasa şık bir vuruşla kaleye gönderdi ve skor tabelasına yeniden denge geldi.

VE BAROS SAHADA
Uzun süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Milan Baros, 69. dakikada oyuna girdi. Hagi tarafından yedek kulübesine çekilen isim ise Kazım oldu.

CENK TOSUN YİNE SAHNEDE
Gaziantepspor, maçın 78. dakikasında 3-2 öne geçti. İlk golü kaydeden Cenk Tosun, ceza sahasının hemen dışında Servet'ten sıyrıldı ve bekletmeden şutunu çekti. Top, kaleci Zapata'nın altından filelere gitti.

Kalan sürede başka gol olmadı ve Gaziantepspor maçı 3-2 kazandı...