Kopenhag Chelsea maçı canlı izle- Şampiyonlar Ligi izle

Kopenhag Chelsea maçı canlı izle- Şampiyonlar Ligi izle. Kopenhag Chelsea maçı canlı izle- Şampiyonlar Ligi izleyin. Kopenhag Chelsea maçı canlı izle- Şampiyonlar Ligi izlemek için tıklayınız. İşte Kopenhag Chelsea maçı canlı izle- Şampiyonlar Ligi izle...Star tv izle. Star tv izleyin...

Kopenhag Chelsea maçı canlı izle- Şampiyonlar Ligi izle
Kopenhag, Danimarka'da oynanacak maça, hem iyi bir skorla avantaj yakalamak, hem de bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde evindeki yenilmezlik serisini devam ettirmek için çıkacak.

Kopenhag Chelsea maçı canlı izle- Şampiyonlar Ligi izleMAÇIN ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu sezon evinde oynadığı 6 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasından 4'ünü kazanan, ikisinde berabere kalan Kopenhag, ülkesinde oynadığı lig maçlarında da oldukça iyi bir performans sergiliyor. Danimarka liginde oynadığı 19 maçtan 16'sını kazanan ve namağlup unvanıyla en yakın takipçisinin 19 puan uzağında lider olan Kopenhag, Chelsea ile daha önce iki kez karşılaştı. Bu maçlardan birini 1-0 kaybetti, diğerinden 1-1 beraberlikle ayrıldı. Nitekim Kopenhag, şu ana kadar İngiliz takımlarıyla yaptığı 6 maçtan sadece birini, 4 sezon önce Manchester United'a karşı 1-0'lık sonuçla kazanabildi.

Premier League'de beklentileri karşılayamayan Chelsea ise Şampiyonlar Ligi'nde elde edeceği başarıyla taraftarlarının gönlünü almak istiyor.

Şampiyonlar Ligi'ndeki 50. galibiyeti için mücadele edecek Chelsea, bu turnuvada oynadığı son 6 maçın 5'ini kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura üstü üste 8. kez yükselen Chelsea, bu süre içinde sadece bir kez, geçen yıl çeyrek finale çıkamadı.

Altı sezondur son 16 turunu geçemeyen Real Madrid, bu akşam Lyon deplasmanından avantajlı bir skorla dönmeye çalışacak.

Dokuz kez Avrupa şampiyonu Real, sonuncusu geçtiğimiz yıl yine Şampiyonlar Ligi son 16 turunda olmak üzere Lyon ile deplasmanda oynadığı son üç maçı kaybetti.

Real'de Cristiano Ronaldo ve Raul Albiol sarı kart gördükleri takdirde cezalı rövanş için cezalı duruma düşecek. Kaka, Fernando Gago ve kaleci Jerzy Dudek'in sakatlıkları geçti.

Lyon'un hücumdaki en etkili ismi Lisandro Lopez sakatlığı nedeniyle forma giymeyecek. Ancak Fransız takımı Lopez'siz çıktığı son iki maçını dörder golle kazandı.

Gecenin diğer karşılaşması FC Kopenhag ile sıkıntılı bir dönemden geçen Chelsea arasında Parken Stadı'nda oynanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkan ilk Danimarka takımı olan Kopenhag'da 33 yaşındaki kanat oyuncusu Jesper Gronkjaer eski takımına karşı mücadele edecek.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Real Madrid, evinde 6 maçtır yenilmeyen Lyon'a konuk olacak.

Lyon ile Real Madrid futbol takımları, bugün Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında karşı karşıya gelecek. Lyon, evinde oynanacak maça, hem iyi bir sonuçla avantaj elde etmek, hem de rakibi karşısındaki 6 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek için çıkacak.

Avrupa kupalarında evinde oynadığı son 17 maçtan sadece ikisinde, Bayern Münih'e iki kez yenilen Lyon, Real Madrid ile yaptığı 6 maçın 3'ünü kazandı, diğer 3'ünden beraberlikle ayrıldı.

Fransız ekibi, evinde oynayarak kazandığı bu 3 maçta da kalesinde gol görmedi. Real Madrid, Lyon'un 6 maçtaki 10 golüne 4 gol ile karşılık verebildi. Nitekim 2 takım, son kez geçen yıl, yine Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşı karşıya geldi ve Lyon, 1-0 ve 1-1'lik sonuçlarla tur atlayan taraf oldu.

Real Madrid bu sezon oynadığı son 7 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde de yenilmedi. İspanyol ekip, Fransa'da oynadığı son 10 maçın 6'sından yenik ayrıldı.

Takımların olası 11'leri şöyle:

Lyon: Hugo Lloris - Anthony Reveillere, Cris, Dejan Lovren, Aly Cissokho - Kim Kallstrom, Jeremy Toulalan, Yoann Gourcuff - Michel Bastos, Bafetimbi Gomis, Jimmy Briand

Real Madrid: Iker Casillas - Alvaro Arbeloa, Ricardo Carvalho, Pepe, Sergio Ramos - Xabi Alonso, Sami Khedira - Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Angel Di Maria - Karim Benzema