Gençlerbirliği Karabükspor maçı saat 17:00'de

Gençlerbirliği Karabükspor maçı saat 17:00'de. Gençlerbirliği Karabükspor maçında iki takım da oldukça iddialı. Gençlerbirliği Karabükspor maçı özeti ve detaylar sitemizde yer alacak.

Gençlerbirliği Karabükspor maçı saat 17:00'de
Gençlerbirliği Karabükspor maçı saat 17:00'de. Gençlerbirliği Karabükspor maçında iki takım da oldukça iddialı. Gençlerbirliği Karabükspor maçı özeti ve detaylar sitemizde yer alacak.

Tek gollü galibiyetlerle alt sıralardan kurtularak yükselişe geçen Gençlerbirliği, Karabükspor karşısında bu seriyi devam ettirmeyi planlıyor. Spor Toto Süper Ligi'nin 22. hafta mücadelesinde son haftaların formda takımı Gençlerbirliği, Emenike'siz Karabükspor'u ağırlıyor. Ligin ilk yarısındaki maçta rakibine 3-0 kaybeden Alkaralar, hem rövanşı almak hem de sıralamada rakiplerinin üzerine çıkarak rahat bir nefes almak istiyor.

Gençler yükselişte

Son üç maçından yedi puan çıkararak küme düşme hattından hızla uzaklaşan Gençlerbirliği, bu karşılaşmadan da mutlak üç puan hedefliyor. Morallerin üst seviyede olduğu Ankara ekibinde sakatların birer birer takıma geri dönmesi teknik heyeti sevindirdi. Sakatlıktan çıkarak İBB maçında attığı golle takımının galip gelmesini sağlayan Mustafa Pektemek, "Zor bir karşılaşma oynayacağız. Rakibimizin önemli eksikleri var. Bunu iyi değerlendirerek kazanmak istiyoruz." dedi.Hafif sakatlıkları bulunan Cem Can ve Mustafa Pektemek'in durumları maç saatinde belli olacakken, Oktay Delibalta ise kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Muhtemel 11: Serdar, Mehmet, Mahmut, Burak, Murat, Cem Can, Randall, Harbuzi, Hurşud, Zec, Mustafa

Karabük'te moraller sıfır

Ligin ikinci yarısına kabus bir giriş yaparak son oynadığı dört maçtan sadece iki puan çıkarabilen Karabükspor, hızla tehlikeli bölgeye doğru ilerliyor. Özellikle geçtiğimiz hafta alınan Kasımpaşa mağlubiyetiyle morallerin bozulduğu Karadeniz temsilcisi, Gençlerbirliği deplasmanında bu kötü gidişe dur demek istiyor.

Rakiplerinin iyi bir seri yakaladığını belirten Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Henüz galibiyet alamamızdan dolayı olumsuz bir hava var. Camia olarak ligde kalmaya kararlıyız. Bu yüzden Gençlerbirliği maçı bizim için büyük önem taşıyor. Ciddi anlamda eksiklerimiz bulunuyor ancak bizde zorlukların üstesinden gelen bir takımız." şeklinde konuştu.

Konuk ekipte sakatlıkları devam eden Tozo, Kerim Zengin ve Emmanuel Emenike bu maçta sahadaki yerlerini alamayacak.

Muhtemel 11: Tomiç, Diego, Muhammet, Deumi, Seric, Bülent, Hakan S., Birol, Şenol, Hakan Ö., İlhan