Manken Tolga Taş bıçaklanarak öldürüldü (Tolga Taş kimdir?)

Manken Tolga Taş bıçaklanarak öldürüldü (Tolga Taş kimdir?). Manken Tolga Taş bıçaklanarak öldürüldü (Tolga Taş kimdir?) öğren.Manken Tolga Taş bıçaklanarak öldürüldü (Tolga Taş kimdir?) öğrenin. Manken Tolga Taş bıçaklanarak öldürüldü (Tolga Taş kimdir?) öğrenmek için tıklayınız. İşte Manken Tolga Taş bıçaklanarak öldürüldü (Tolga Taş kimdir?)...

Manken Tolga Taş bıçaklanarak öldürüldü (Tolga Taş kimdir?)
Tolga Taş 500 lira için öldürüldü!Tolga Taş 500 lira için öldürüldü! tıkla. Tolga Taş 500 lira için öldürüldü! son dakika haberleri. Tolga Taş 500 lira için öldürülmesinin sebebi neydi? İşte Tolga Taş ve en son haberler. Tolga Taş haberleri için tıklayınız...

Manken Tolga Taş bıçaklanarak öldürüldü (Tolga Taş kimdir?)TOLGA TAŞ VİDEO İZLE

Manken Tolga Taş bıçaklanarak öldürüldü (Tolga Taş kimdir?)TOLGA TAŞ KARELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul Bağcılar'da sırtından bıçaklanarak öldürülen Beykent Üniversitesi öğrencisi Tolga Taş'ın Best Model 2011 yarışmasına kat ılmak için hazırlandığı, bir yandan da dizilerde oyunculuk yaptığı belirtildi. Taş'ı öldürdüğü iddiasıyla yakalanan sanık Özcan U. ifadesinde, "Onun öleceğini hi ç düşünmedim. Sadece onu korkutmak istedim." dediği öğrenildi.

Manken Tolga Taş bıçaklanarak öldürüldü (Tolga Taş kimdir?)

Bağcılar Yeniyuzyıl Mahallesi'nde meydana gelen bir olayda, Beykent Üniversite öğrencisi Tolga Taş (21) bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili detaylar sanık Özcan U.'nun ifadesiyle ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, üniversite öğrencisi Tolga Taş'ın sattığı bilgisayar parasını almak için Özcan U.(26) ile tartıştığı, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bıçaklandığı belirlendi. Yaralı olarak hastaneye giden Taş'ın, babasını telefonla arayarak yaralandığını söyledikten sonra hayatını kaybettiği belirtildi.
Kendisine müdahale eden doktorlara, "Beni Özcan bıçakladı." diyen Taş, yapı lan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası harekete geçen polis, konuyu Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bildirdi. Soruşturma başlatan Cinayet B üro Amirliği ekipleri, Taş'ın doktorlara verdiği "Özcan, ismini araştırmaya baş ladı.
Tolga Taş'ın babası ise polise, "Oğlum gece yarısı beni arayarak, 'Baba yaralandım. Hastanedeyim.' dedi. Biz de Koşarak geldik." şeklinde ifade verdi. İncelemeler sonucu olayın gece yarısında meydana geldiğ ini tespit eden ekipler, Özcan adlı kişinin Tolga Taş'ın arkadaşlarından birisi olduğu belirledi. Gözaltına alınan Özcan U.,ifadesinde cinayeti itiraf etti. Tolga Taş ile arkadaş olduklarını söyleyen zanlı, Tolga'dan bir bilgisayar aldığını söyledi. Bilgisayarın parasını henüz vermediğini belirten Özcan U., olay gecesi buluştuğu Tolga Taş ile arasında tartışma çıktığını ifade etti. Kavga sırasında Taş'ı bıçaklayıp kaçtığını dile getiren Özcan U., "Onun öleceğini hiç düşünmedim. Sadece onu korkutmak istedim." dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Yaklaşık bir buçuk yıl önce Özcan U.'nun laptop satımında Tolga Taş'a aracı olduğu, ancak parasını henü z vermediği anlaşıldı. Ayrıca üniversiteli genç Tolga Taş'ın Best Model 2011 yarışmasına katılmak için hazırlandığı öğrenildi. Kemer Tepe Camii'nde cenaze namazı kılınan Taş, namazın ardından Arnavutköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Tolga Taş'ın Arka Sokaklar, Şen Yuva ve Küçük Kadınlar isimli dizilerde ufak rollerde oyunculuk yaptığı öğrenildi.