"Boşanmak isteyen 10 çiftten 7’sinin sebebi sanal alem"

Kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan, boşanmak isteyen 10 çiftten 7‘sinin sebebinin sanal alem olduğunu söyledi.Aslanhan, “Aileyi oluşturan insanlar birbirlerine karşı giderek yabancılaşıyor. Anne dizide, çocuk bilgisayarda, baba da kahvehanede farklı bi



ANNE VE BABA DUASI ÖNEMLİ
Türkiye’nin 20 yıl içinde dünya devi olacağının ve buna kimsenin engel olamayacağının altını çizen Sıtkı Aslanhan, şöyle devam etti: “Ülkemizin 20 yıl içinde dünya devi olacağını biliyorlar ve tüm oyunlarını gençler üzerinde oynuyorlar. Pırıl pırıl bir gençlik, değerlerine bağlı, hedefi ve ideali olan gençlik yetişmesi gerekirken, tele vole kültürü, sanal ve sahte alemlere çekilen gençlerimiz üzerinde kısmen başarılı da oldular. AB’de 2020 yılında iki kişiden biri 60 yaşın üzerinde olacak. Hollanda’da 220 bin şirket varissiz olduğu için kapanıyor. Köpeklere miras bırakıyorlar ama köpekler şirketi yönetemez. Dünya devi olacak gençlerimizin gençlerini kendimiz gibi eğitebilmek için bir an evvel uykudan uyanmalı, nerede hata yaptık demeli, ailelerimize ve neslimize sahip çıkmalıyız. Televizyon ve internet başında 3 saatlik hipnozdan çıkıp kendimize gelelim.”
Öğrencilere anne ve babalarının hayır dualarını almasını tavsiye eden Aslanhan, ”Başarının tek bir yolu vardır, bunu sınava girecek olan bütün öğrencilerin denemesini tavsiye ediyorum. Anne ve babanın hayır duasını almayan kişi dünyanın en zekisi bile olsa hiçbir sınavı kazanamaz. Anne ve babanın ettiği dua en makbul duadır.” ifadelerini kullandı. Aslanhan yaklaşık 2 saat süren konferans bitiminde kitaplarını imzaladı.
Konferansa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, Orman İşletme Müdürü Hasan Keskin, Yağmur A.Ş Müdürü Hüsnü Şenyayla, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Tunç, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Bünyamin Aydın, daire müdürleri ve eğitim camiası, sendika üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.