12 Şubat Ehliyet sınavı soruları (MEB) - www.meb.gov.tr

12 Şubat Ehliyet sınav soruları ve cevapları için tıklayınız. 12 Şubat Ehliyet sınav soruları ve cevapları için tıkla. 12 Şubat Ehliyet sınav soruları ve cevapları için aktif linki tıklayınız. İşte 12 Şubat Ehliyet sınav soruları ve cevapları için tıklayınız...

12 Şubat ehliyet sınavı soruları ve cevapları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandığı zaman beyazgazete.com adresinden anında indirebilirsiniz. 12 Şubat Ehliyet sınav sorularını ve cevapları için aktif linki tıklayınız...

12 Şubat ehliyet sınav soruları ve cevapları binlerce kişi merakla bekliyor... 12 Şubat ehliyet sınav soruları ve cevapları için bu sayfamızı bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.İstanbul Kağıthane'de motorlu taşıtlar sınavında sahtekarlık yaptıkları iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kağıthane Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, motorlu taşıtlar sınavı sonrasında geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Operasyonda, Kağıthane'de bulunan özel bir sürücü kursunda direksiyon öğretmenliği yapan ve sınav sorularını merkezi sınav sisteminden aldığı iddia edilen Mahmut K. (63) ile bu soruların cevaplarını para karşılığı cep telefonuyla diğer sürücü adaylarına verdikleri iddia edilen 7 sürücü adayı gözaltına alındı.


12 Şubat Ehliyet sınavı soruları (MEB) - www.meb.gov.tr A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı TIKLA
12 Şubat Ehliyet sınavı soruları (MEB) - www.meb.gov.trB Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı TIKLA
12 Şubat Ehliyet sınavı soruları (MEB) - www.meb.gov.trC-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı TIKLA
12 Şubat Ehliyet sınavı soruları (MEB) - www.meb.gov.trF-G Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı TIKLA
12 Şubat Ehliyet sınavı soruları (MEB) - www.meb.gov.trH Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
TIKLA



Dünkü sınavdan önce soruların cevaplarını aldıkları tespit edilen ve gözaltına alınan Mevlüt K. ve Berat Nadi B. adlı sürücü adaylarının, cevapları Mahmut K. ve Özer C'den, 2 bin TL karşılığında aldıklarını söyledikleri öğrenildi. Yıldız U, Nail B, Cüneyt E. ile Osman Y. de bugün girecekleri sınav öncesi cep telefonlarına cevap anahtarının gönderildiğinin tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı. Polis yetkilileri, Cumhuriyet Savcısı tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında olaya karışan ve sürücü kursu sahiplerinin de aralarında bulunduğu 20 kişinin arandığını bildirdi.

6 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAZADA KORKUNÇ AYRINTI

6 Kişinin hayatını kaybettiği kazaya karışan iki şöför de alkolü araba kullanmaktan sabıkalı çıktı. Bor Şeker Fabrikası'nda işçi olarak çalışan Mazlum Atalan idaresindeki 51 KU 580 plakalı otomobil karşı yönden gelen Uğur Şenkal idaresindeki 68 DD 243 plakalı otomobille kafa kafaya çarpışmıştı. Çarpışmanın etkisi ile LPG'li her iki otomobil de bir anda alev almış, 51 KU 580 plakalı otomobilin sürücüsü Atalan ile aynı araçta bulunan Mesut Baykan, Hüseyin Atalan, Taner Kızılboğan, Arif Akkurt ile diğer aracın sürücüsü Uğur Şenkal yanarak hayatını kaybetmişti. Kaza sonrasında cesetler yandığı için alkol testi yapılamadı. Polisin olay yeri incelemesi ardından hazırladığı kaza raporuna göre Mesut Baykan'ın kullandığı araç, duble yolda karşı yöne geçerek Uğur Şenkal'in kullandığı araç ile çarpmıştı. Ancak kazaya karışan sürücülerin trafik sicili incelendiğinde ise korkunç ayrıntılar ortaya çıktı. Kazaya sebebiyet veren Atalan ile karşı önden gelen Şenkal'in alkolden sabıkalı oldukları anlaşıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre Mazlum Atalan'ın ehliyetine 28 Kasım 2009'da alkollü araç kullanmaktan altı ay kısa süreli el konuldu. Atalan'ın, karşı yöne geçerek çarptığı Uğur Şenkal'in ise alkollü araç kulandığı gerekçesiyle ehliyetine ikinci kez el konulduğu ortaya çıktı. Şenkal'in ehliyeti 12 Kasım 2008'de alkolü araç kullanmaktan 6 ay süre ile alınmış ve 11 Mayıs 2009'de Şenkal'e iade edilmişti.Ancak Şenkal ehliyetini aldıktan bir gün sonra yine alkollü şekilde araç kullanmaya kalkınca 12 Mayıs 2009'da ehliyetini ikinci kez alınmış iki yıl el konulduğu anlaşıldı. Kazada ölen diğer sürücü olan Şenkal'in ehliyeti 12 Mayıs 2011'de iade edilecekti.

23 EKİM 2010 EHLİYET SINAV SORULARI CEVAPLAR

A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
F-G Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı