Yok Böyle Dans 30 Ocak Pazar - Azra Akın dans izle

Yok Böyle Dans Azra Akın izle- 30 Ocak Show TV izle. Yok Böyle Dans Azra Akın izle- 30 Ocak Show TV izleyin. Yok Böyle Dans Azra Akın izle- 30 Ocak Show TV izlemek için tıklayınız. İşte Yok Böyle Dans Azra Akın izle- 30 Ocak Show TV izle...

Yok Böyle Dans 30 Ocak Pazar - Azra Akın dans izle
Yok Böyle Dans Azra Akın izle- 30 Ocak Show TV izle. Yok Böyle Dans Azra Akın izle- 30 Ocak Show TV izleyin. Yok Böyle Dans Azra Akın izle- 30 Ocak Show TV izlemek için tıklayınız. İşte Yok Böyle Dans Azra Akın izle- 30 Ocak Show TV izle...Türkiye'nin en eğlenceli yarışma programlarından birine imza atan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği yarışma programı "Yok Böyle Dans" dev kadrosu ile Show TV izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor!

Dün akşam yayınlanan 'Yok Böyle Dans' programının son bölümünde Azra Akın ve Defne Joy Foster'in beraber dans etmesi Juri tarafından tam not aldı. Yarışmada Juri görevinde bulunan Tan Sağtürk, ' Hayatımda gördüğüm en uyumsuz danstı fakat isteyince Defne de dans edebiliyor' dedi...

Acun'dan şok çıkış!

Acun Ilıcalı'dan, Burcu Esmersoy'un elenmesiyle ilgili iddialara sert yanıt.Yok Böyle Dans'ın bu haftaki bölümüne, Acun Ilıcalı'nın sözleri damgasını vurdu.Öyle bir laf etti ki, hem stüdyodakiler hem de ekranları başındakiler büyük şok yaşadı.Geçtiğimiz hafta elenen NTV’nin spor spikeri Burcu Esmersoy’un, prodüksiyonla sorunlar yaşadığı için elendiği yönünde çıkan yazılar ve haberler, belliki Acun’u çok sinirlendirmişti.Yapılan dans showlarının ardından, eleme aşamasına geçilmişti.İşte tam o anlarda, Acun çok konuşulacak o sözleri söyledi.

SİVRİZEKALI YAZAR!

"Sivrizekalı yazarın biri, Burcu Esmersoy’un prodüksiyonla yaşadığı sorunlar yüzünden elendiğini yazmış. Böyle birşey olabilir mi?O arkadaşın zekasından şüphe ediyorum. Zekasını test ettirsin... . !


Diğer yarışmacıların danslarını izlemek için aktif linklere tıklayınız

Yok Böyle Dans 30 Ocak Pazar - Azra Akın dans izleYOK BÖYLE DANS NOUMA - VİDEO 1

Yok Böyle Dans 30 Ocak Pazar - Azra Akın dans izleYOK BÖYLE DANS NOUMA - VİDEO 2

Yok Böyle Dans 30 Ocak Pazar - Azra Akın dans izleYOK BÖYLE DANS AZRA AKIN - VİDEO 1

Yok Böyle Dans 30 Ocak Pazar - Azra Akın dans izleYOK BÖYLE DANS AZRA AKIN - VİDEO 2

Yok Böyle Dans 30 Ocak Pazar - Azra Akın dans izleYOK BÖYLE DANS MERVE UZUNOĞLU - VİDEO 1

Yok Böyle Dans 30 Ocak Pazar - Azra Akın dans izleYOK BÖYLE DANS MERVE UZUNOĞLU - VİDEO 2

Yok Böyle Dans 30 Ocak Pazar - Azra Akın dans izleYOK BÖYLE DANS DEFNE JOY FOSTER - VİDEO 1

Yok Böyle Dans 30 Ocak Pazar - Azra Akın dans izleYOK BÖYLE DANS DEFNE JOY FOSTER - VİDEO 2

Yok Böyle Dans 30 Ocak Pazar - Azra Akın dans izleYOK BÖYLE DANS NOUMA VE MERVE UZUNOĞLU - VİDEO