Herkesiçinfutbol Fotoğraf Yarışması'ndaödüller Sahiplerini Bulduistanbul

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Ülker tarafından düzenlenen HERKESiçinFUTBOL Fotoğraf Yarışması`nda dereceye giren eserlerin sahipleri ödüllerini aldı.

TFF'nin İstinye binasında gerçekleştirilen törende, kazananlara ödüllerini TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas ve Yıldız Holding Marka İletişim Direktörü Mehmet Uçan verdi.

Ödül töreninde konuşan Tolunay Kafkas, ''Futbolu kitlelere yayma politikası ile lisanslı futbolcu sayımızı her geçen gün artırırken, futbolun güzelliklerini ve herkes için olduğunu vurgulamak da istiyoruz. Bu sene Ülker'in desteği ile kapsamını genişlettiğimiz fotoğraf yarışmasına olan katılım ve eserlerin kalitesi bizi çok mutlu etti. Halkımızın yarışmaya ve futbolun güzelliklerine olan ilgisi bizi gelecek için umutlandırıyor'' dedi.

Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu gözetiminde, basın ve amatör olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmanın basın kategorisinde Milliyet Gazetesi'nden Ercan Arslan'ın ''Kızlar'' adlı fotoğrafı birinciliğe layık görülürken, yine Ercan Arslan'ın ''Çadır Kent'' adlı eseri ikinci, Doğan Haber Ajansı'ndan İbrahim Laleli'nin ''Sokakta Futbol'' adlı eseri de üçüncü oldu.

Amatörler kategorisinde ise Murat Ersin Yılık'ın ''Top'' adlı eseri birinci olurken, Ahmet Fatih Sönmez'in ''Afiş'' isimli fotoğrafı ikinciliğe, Ercan Enterli'nin ''Gün Batımında Futbol'' adlı eseri de üçüncülüğe layık görüldü.

(ERC-ÇET-SBR)
Kaynak: AA