Gölköylü Ev Hanımlarından Öğrencilere Anlamlı Destek

Ordu`nun Gölköy ilçesinde maddi durumları iyi olmayan öğrencilere yardım amacıyla ev hanımları tarafından gıda ve kitap kermesi düzenlendi.


Çarşamba günü başlayan kermesin açılışını Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve İlçe Milli eğitim Müdürü Avni Günay birlikte yaptı. Açılışa Başhekim Yardımcısı Oğuzhan Sarı, Gölköy Devlet Hastanesi doktorları, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ergin Koç ve İsmail Acar, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sezgin Gürkan ve mühendisler, GÖLİŞAD üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Gönüllü ev hanımı Rukiye Kaya yaptığı konuşmada, bir ülkenin ancak eğitimle ilerleyeceğini belirterek, "Okumak isteyip de maddi durumlarından dolayı eğitimlerinde zorlanan öğrencilerin bir kısım ihtiyaçlarını karşılamak için arkadaşlarla onlar yararına kermes düzenledik. Tüm Gölköylü vatandaşlarımızı kermesimize davet ediyoruz. Öğrencilerimiz hepimizin evlatları. Şimdi biz onlara sahip çıkarsak gelecekte onlar da bizim torunlarımıza sahip çıkarlar.” dedi. Kermes bir hafta açık kalacak.