Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Başkan Atalay’a Plaket

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanlığı’nın, 2011-2012 yılı faaliyet ve teşekkür törenine katılan Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay’a, teşekkür plaketi takdim edildi.


Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi akademisyenleri ve öğrencilerinin, bitirme projesine konu olarak seçtikleri Bingöl ilindeki çalışmalarında, gösterdiği ilgi ve teknik yardımlar dolayısıyla Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Soygeniş tarafından Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay’a teşekkür plaketi verildi.

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, açıklamasında, “Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, 2010-2011 öğretim yılı bitirme projesi kapsamında, Bingöl’de yapılan projelerin hazırlanması esnasında ilgili döküman ve anlayış paylaşımıyla Bingöl ile İstanbul arasında mimari olarak bir köprü kuruldu. Zenginlikleri paylaşarak ortak anlayışları ikame etmeyi hedefleyerek yaptığımız teknik çalışmanın, daha fazla desteklenmesini hedefliyoruz.” dedi.

Atalay, teknik işbirliğinin daha fazla desteklenmesi ve işbirliğinin güçlendirilmesi anlamında yapılan çalışmaların devam ettirilmesi hususunda fikir birliği oluştuğunu belirtti. Başkan Atalay, plaketi Bingöl adına aldığını ve kendisine bu plaketi uygun gören Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanlığı`na da teşekkür etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 2011-2012 yılı Faaliyet ve Teşekkür Töreni’ne, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr İsmail Yüksek, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Soygeniş, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri, Mimarlar Odası temsilcileri, iş dünyası, davetliler ve öğrenciler katıldı.