Vali Eşinden Trafik Kazası Geçiren Depremzede Çocuğa Ziyaret

Trabzon Valisi Dr.

Vali Eşinden Trafik Kazası Geçiren Depremzede Çocuğa Ziyaret
Recep Kızılcık`ın eşi Sema Kızılcık, misafir edilen Vanlı Çakır ailesinin kaza geçiren küçük çocuklarını hastanede ziyaret etti.

Sema Kızılcık ve Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal, trafik kazası geçiren Diyar`ın yakınları ile sohbet ederek acılarını paylaştı. Diyar Çakır`ın (5) annesi Muazzez ve babası Zeynel Çakır ile de görüşen Kızılcık, ailenin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

Depremden kurtularak Trabzon`a gelen ailenin küçük çocuklarının kaza geçirmesinin kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Kızılcık, "Bu ailemiz Van`da herkesi acıya boğan depremden kurtularak ilimize geldi. Henüz 5 yaşında olan Diyar bir trafik kazası geçirmiş. Olayı duyunca çok üzüldüm, sizlerin yanında olmak istedim. Doktorlar hayati bir tehlikenin olmadığını ifade etti. Ben de duyunca çok mutlu oldum. Doktorlarımız ve çalışanlar küçük Diyar`ımızın en kısa sürede ayağa kalkmasını sağlayacaktır. Sizlerinyanınızda olduğumuzu unutmayın. İhtiyaçlarınızı çekinmeden bize iletin" dedi.

Muazzez ve Zeynel Çakır çifti de Kızılcık ve Vali Yardımcısı Halal`ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Trabzon`da bulunmaktan mutluyuz. Devletimizin yanımızda olması çok güzel. Bizleri bu acılı günümüzde yalnız bırakmadıkları için Sayın Valimizin eşi Sema Kızılcık ve Vali Yardımcımız Mahmut Halal`a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA