Cizre'de Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Şırnak`ın Cizre ilçesinde yollara parke taşı döşeme çalışmaları devam ederken, bozuk olan yollardaki parke taşları da yenileniyor.

Cizre'de Parke Taşı Döşeme Çalışmaları
Yapımı devam eden sokak ve caddelerde çalışmalarına hız veren Cizre Belediyesi, altyapısı tamamlanan Eski Hastane Caddesi`nde renkli ve desenli kilitli parke taşı döşemesine başladı. Uzun zamandır bozuk olan yolun bir daha bozulmaması için bütün önlemleri alan belediye, iki şeritli yaptığı yolda refüj çalışmasına da başladı. Eski Hastane Caddesi üzerinde bulunan Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Cizre Belediyesi`nin yaptığı çalışma nedeniyle memnuniyetlerini belirtirken, renkliparke taşı döşemesinin de bölgede ilk olduğunu söylediler

Yapılan yolların bir an önce bitirilmesi için personelin karınca gibi çalıştığını ifade eden Cizre Belediye Başkan Vekili Mustafa Gören ise, Cizre halkı için ayakta durduklarını ve çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Gören, "Cizre halkı bütün güzelliklere layıktır. Cizre Belediyesi olarak halkımız için bütün olanaklarımızı seferber ederek, hayatın anlamını değiştirecek projelerle Cizre`nin çehresini değiştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Kaynak: İHA