Didim Okuyor Kampanyasına Denizköy İlköğretimokulu’ndan Destek

Didim Belediyesi, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Didim Kent Konseyi tarafından başlatılan “Didim Okuyor” kampanyasına Denizköy İlköğretim Okulu’nda sürdürüldü
Denizköy İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen okuma etkinliğine Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Turan Özdemir ve Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız katıldı.

Didim Okuyor Kampanyasına Denizköy İlköğretimokulu’ndan Destek
Okul Müdürü Cemal Taşkıran, Müdür Yardımcısı Şakir Kır ve öğretmenlerce karşılanan heyet önce yöneticilerle sohbet etti. Kaymakam Ersin Emiroğlu yöneticilerden Denizköyle ilgili bilgiler aldı. Heyet daha sonra okul öğrencileriyle bir araya geldi. Kaymakam Ersin Emiroğlu çocuklara Didim Okuyor kampanyasıyla ilgili kısa bir bilgi verdikten sonra sohbet etti. Çocuklara “kaç kitap okudunuz” diye soru yönelten Emiroğlu’na bir öğrenci “1 ayda 3 kitap okudum” diye yanıt verdi ve okumak için zamanlarının olmadığını belirtti. Kaymakam Emiroğlu ise “Okumak için zaman yaratmalısınız, tüm insanların ortak noktası günde 24 saatleri olmasıdır. Akşam eve gidince dinlendikten ve ödevlerinizi yaptıktan sonra TV seyredeceğinize kitap okumayı tercih edebilirsiniz.”dedi.Yapılan sohbetin ardından Kaymakam Emiroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu ve Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız Okul Müdürü Cemal Taşkıran’a beraberlerinde getirdikleri kitap setlerini teslim ettiler. Heyet üyeleri de sınıflara dağılarak öğrencilerle birlikte 30 dakika kitap okudu.
Kaynak: İHA