A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Buruk Ölümden Döndü

A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk, eşi Nihan Buruk ile birlikte aynı araçta seyir halende ilerlerken Beşiktaş Çırağan Caddesi üzerinde karşı yönden gelen ticari taksi ile trafik kazası geçirdi.

Kazada Okan Nihan Buruk ile birlikte ticari taksideki 3 kişi yaralandı.

Akşam saat 21.30 sıralarında meydana gelen kazada, A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk`un kullandığı Beşiktaş`tan Ortaköy yönüne seyreden 34 GF 9287 plakalı "Mercedes" marka otomobille karşı yönden gelen Melih Parlak idaresindeki 34 TEA 68 plakalı ticari taksi kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan Okan Buruk ve eşi Nihan Buruk olay yerine gelen ambulans ile Amerikan Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı duyan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, olay yerine koşarak Okan Buruk ile eşihakkında bilgi almaya çalıştı. Kazada ticari takside bulunan Muharrem Özcan (59), Mehmet Can Tuncer (5) ile ismi öğrenilemeyen bir bayan feci şekilde yaralandı. SPOR CAMİASI AMERİKAN HASTANESİ`NE AKIN ETTİ Yaralılar Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralılardan 5 yaşındaki Tuncer ile Muharrem Özcan`ın hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Antrenör Okan Buruk`un kaza geçirdiğini duyan futbol dünyasının önemli isimleri hastaneye akın etti. Yaralı haldeki Okan Buruk ile eşi Nihan Buruk`u ziyaret edenler arasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, yonumcu Hakan Ünsal, menajer Ahmet Bulut yer aldı.

NİHAN BURUK TABURCU OLDU Kazadan sonra Amerikan Hastanesi`ne gelerek Okan Buruk ve eşini ziyaret eden A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ziyaretin ardından açıklama yapan Avcı, "Önemli bir şey şok. Eşi (Nihan) zaten taburcu edilecek. Kontrol amaçlı müşahede altında tutuluyor. Okan`da ayakta tedavi ediliyor şuan. Eşi de iyi hiçbir problemi yok" şeklinde açıklama yaptı. Kazadan hemen sonra olay yerine gelen ve ambulans ile hastaneye giden Fenerbahçeli futbolcu EmreBelözoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. OKAN BURUK MÜŞAHADE ALTINDA Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade eden Emre, "Bizim yanımıza yemek yemeye geliyorlardı. Okan telefonla arayıp kaza yaptığını söyleyince, yakında olduğum için hemen geldim. Büyütülecek bir şey yok" dedi Hastane kaynaklarına dayanan bilgilere göre Okan Buruk`un sabaha kadar kontrol altında tutulacağı belirtildi. Eşi Nuhan Buruk ise gece saat 01.30 sıralarında tedavisinin ardından taburcu oldu.
Kaynak: İHA