Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

15.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi
12.2011 - Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi takımlarından Şanlıurfa Engelliler Basketbol Takımı, kendileri gibi henüz galibiyeti bulunmayan Cadbury Kent Engelli Yıldızlar takımını yenerek, ilk galibiyetini almak istiyor.

Şanlıurfa Engelliler Kulübü Başkanı ve Basketbol Takımı Antrenörü Veysi Fırat, yaptığı açıklamada, bu hafta kendileri açısından büyük önem taşıyan bir maça çıkacaklarını belirterek, 4 maç üst üste kaybettikten sonra bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade etti.

İlk haftalarda ligin güçlü ekipleriyle karşılaştıklarını belirten Fırat, alınan kötü sonuçlarla takımdaki oyuncuların moralinin bozulduğunu, ancak kazanma hırslarının devam ettiğini dile getirdi.

Veysi Fırat, deplasmanda karşılaşacakları Cadbury Kent Engelli Yıldızlar ekibinin de kendileri gibi galibiyeti bulunmadığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:``Rakibimiz çok başarılı ve kaliteli bir takım. Ancak, bu yıl hem maddi, hem de manevi olarak kan kaybettiler. Ligimizde onlar da bizim gibi galibiyetle tanışamadı. Bu yüzden her iki takım da galibiyet için elinden geleni yapacak. Çok zor bir maç bizi bekliyor, umarım deplasmandan eli boş dönmeyiz. Cadbury Kent Engelli Yıldızlar ile oynayacağımız maçtan alacağımız ilk galibiyetle, puan ve moral bulmak istiyoruz.``(RUF-İSM-MRT-ADA)
Kaynak: AA