İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Galibiyet Hesabı

turunculu ekip, yarın Sivasspor`u ağırlayacak-Atatürk Olimpiyat Stadı`nda bu sezon hiç yenilmeyenİstanbul ekibinde sakatlığı geçen Webo oynayabilecek,Zayatte ise sarı kart cezalısıİSTANBUL - 17.

12.2011 - Spor Toto Süper Lig`de yarın Sivasspor`u ağırlayacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Ligin 12. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı`nda Gaziantepspor`u 3-1 yendiği maçın ardından Kayserispor`a 1-0 yenilen, son 2 maçında ise Mersin İdmanyurdu ile 0-0, Beşiktaş ile de 1-1 berabere kalan lacivert-turunculu ekip, 3 puanla tanışmak amacında.

Süper Lig`de 16. hafta maçları öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyespor 23 puanla 6., Sivasspor ise 20 puanla 11. sırada bulunuyor.

-İBB Spor, kendi evinde hiç yenilmedi-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu sezon ligde Atatürk Olimpiyat Stadı`nda oynadığı 7 maçtan 3`ünü kazandı, 4`ünde berabere kaldı, rakiplerine hiç yenilmedi.

İç sahada 13 puan toplayan lacivert-turunculu ekip, toplam 11 gol atarken, kalesinde sadece 4 gol gördü.

Sivasspor ise 7 deplasman maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan topladı.

-Webo dönüyor, Zayatte cezalı-İstanbul Büyükşehir Belediyespor`da sakatlığı nedeniyle son 2 maçta forma giyemeyen golcü futbolcu Pierre Webo, yarınki maçta oynayabilecek.

Sarı kart cezalısı Kamil Zayatte ise Sivasspor`a karşı forma giyemeyecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı`nda saat 13.00`te başlayacak maçı hakem Hüseyin Sabancı yönetecek.

-Dizar: ``İyi oyunumuzu bu kez skora da yansıtmak amacındayız``-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, kazanamadıkları son 3 maçta iyi oyun sergilediklerini, yarınki Sivasspor karşılaşmasında iyi oyunlarını bu kez galibiyetle neticelendirmek amacında olduklarını söyledi.

Dizar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ``Üç haftadır kazanamıyoruz ama hepsinde de iyi oynadık. İyi oyunumuzu bu kez skora da yansıtmak amacındayız`` dedi.

Sivasspor`un kaliteli futbolculara sahip, iyi bir takım olduğunu vurgulayan Dizar, ``İyi de neticeler alıyorlar. Zor bir maç olacak. Kalan iki maçımızı da kazanarak, ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmek amacındayız`` diye konuştu.

(ÇET-KAF)
Kaynak: AA