Bir Kadın Tanıdım 6. bölüm özeti ve fragmanı

Çekimleri Kars'ta ve İstanbul'da gerçekleşen Bir Kadın Tanıdım, kadına şiddet haberleri ülkenin gündeminden düşmezken bu can yakan konuyu irdeleyecek cesur bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Bir Kadın Tanıdım 6. bölüm özeti ve fragmanı
Bir Kadın Tanıdım dizisinin 6. bölüm özeti TNT web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Leyla’yı hastaneye götürmek isteyen Umut, aslında onu ne kadar zor duruma soktuğunun farkında değildir. Polis arabasında kendine geldiğinde Leyla iyice panik olur. Onun bu halleri polisleri de şüphelendirmiştir. Hastaneye gittiklerinde ifadesini almaya karar verirler. Hastanede Leyla’yı gazeteden tanıyan bir kadın, ortalığı daha da karıştıracaktır.

Bu sırada Leyla’nın abisi Orhan, Yakup’un kendisini izlediğinden habersiz Leyla’nın kaldığı pansiyonu bulmuş, Füsun’un yanından bir dakika olsun ayrılmamaktadır.

Umut, Leyla’yı saklamaya karar verir. Kara Murat ise Leyla’yı ve Umut’u bulabilmek için her yolu denemektedir. Karşısına sürpriz bir şekilde çıkan Orhan ve Yakup, onun için yeni bir fırsat olmuştur.

Leyla şimdi kaçtığı her şeyle yeniden karşı karşıya gelmek zorundadır...

Dizide kocasından şiddet gören, hatta hayatındaki bu şiddet, tecavüze dönüşmek üzere olan bir kadını canlandıran Ekin Türkmen, ayakta durmayı başarıyor!