Ak Parti Oltu İlçe Başkanlığı 'fuat Demir İle Devam' Edecek

AK Parti Oltu İlçe Teşkilatı 4.

Ak Parti Oltu İlçe Başkanlığı 'fuat Demir İle Devam' Edecek
Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Fuat Demir, bütün delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.

Kapalı spor salonunda yapılan kongreye; Erzurum İl Koordinatör Vekili Ahmet Kocabey, AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, çevre belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, yaptığı konuşmada, partinin kurulduğu günden bu yana partiye ve ülkeye hizmet eden bütün ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Başkan Demir, “AK Parti, büyük düşünüyor ve fikirleri tartışıyor. AK Parti`yi bugün dünya konuşuyor ve tartışıyor. Niye? Yaptıklarımız ortada da ondan. Ekonomimizle, siyasetimizle, sosyal faaliyetlerimizle ve dünyadaki duruşumuzla dünya ülkeleri bize gıpta ile bakıyor. O yüzden bizlerin durmadan çalışmamız ve başbakanımıza destek olmamız gerekiyor.” dedi.

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ise ilçede yapılan hizmetleri reklam yapmadan yürütüklerinin altını çizerek, "Siyasetçi, seçim zamanında dolaşıp seçildikten sonra da makamında oturan değil, durmadan fikir üretip vatandaşın huzuru, birlik ve beraberliği için çalışanıdır." şeklinde konuştu.