Akasya Durağı 140. bölüm özeti ve fragmanı

Özellikle çocukların favori dizileri arasında yer alan 'Akasya Durağı' bu bölümünde de izleyicilerini kahkahaya boğacak. Yine durak çalışanlarının ve onların ailelerinin başından geçen olaylar, yeni bölümde ekrana gelecek.

Akasya Durağı 140. bölüm özeti ve fragmanı
Akasya Durağı dizisinin 140. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Akasya Durağı 140. bölüm fragmanı ve 139. bölüm özeti...

Tuğba'nın arabası arızalanınca şoförü bir taksi çevirir ve Emre'nin taksisine biner. Tuğba'nın klip çekimi olacaktır. Emre' yi çok yakışıklı bulur ve Emre'ye klibinde oynaması için teklifte bulunur. İpek kıskançlık krizine girince Tuğba hem Emre yi hem de İpek'i klibinde oynatmaya karar verir.

Osman baba bir türlü Çınar ve Dilek'in evlenmesine izin vermeyince Çınar, Sinan'a gider ve yardım ister. Sinan muhteşem bir plan yapar ve Çınar'la birlikte Osman'ı oyuna getirirler

Arif'in ninesi Hatice Nine köyden Gülsüm ile gelir. Gülsüm'ü Arif ile evlendirmeye kararlıdır. Arif Gülsüm'ü kendinden soğutmak için bir sürü numara yapar ama Gülsüm kapıcı Rasim'e abayı yakınca olanlar olur.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan ‘Akasya Durağı’ bu hafta da aynı saatte ekrandaki yerini alacak