Namaz kılan kadınlarınların çantasını çalmak istedi

Secdeye giden kadının çantasını çalacaktı.

Namaz kılan kadınlarınların çantasını çalmak istedi
İstanbul Avcılar'da camiye gelen kimliği belirsiz hırsız, namaz kılan iki kadının çantasını çalmak için namazda secdeye eğilmelerini bekledi. Namaz kılan kadınların uyanık davranmasıyla başarılı olamayan hırsız, kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayı ilçedeki bir camide meydana geldi. Caminin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, vakit namazı için camiye gelen iki kadını takip eden hırsız, önce etrafta kadınların çantasını aradı. Çantanın namaza duran kadınların boynunda asılı olduğunu fark eden hırsız direğin arkasına geçerek beklemeye başladı. Zaman zaman çevreyi kontrol eden hırsız yavaş adımlarla kadınların yanına yaklaşmaya çalıştı. Kadının secdeye gitmesini fırsat bilen hırsız seri bir hareketle kadının boynundaki çantayı almaya çalıştı. Bunda başarılı olamayınca bir an duraksayan hırsız daha sonra koşar adımlarla merdivenlere yöneldi. Bu arada kadının yardımına gelen bir genç de hırsızın arkasından koştu.

Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık teşebbüsündeki son görüntülerde ise hırsızın ayakkabılarını bile giyemeden eline alarak caminin kapısından kaçtığı görülüyor.