Öğretmenler Çiğ Köfte Partisinde Buluştu

Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde görev yapan öğretmenler çiğ köfte partisinde buluştu.

Öğretmenler Çiğ Köfte Partisinde Buluştu
Program Kaymakam Davut Bayraktar, İlçe jandarma Komutanı Mehmet Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, İlçe Emniyet Amiri Savaş Durdu, Kösrelik Belediye Başkanı Dursun Kuzu, daire amirleri ve ilçede görev yapan öğretmenler katıldı.

Programa sponsor olan Gürel Kırtasiye`nin sahibi Abdulah Gürel, Öğretmenler Günü`nde yapmayı planladığı çiğ köfte ikramını biraz gecikmeli de olsa gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Gürel, "Bugün öğretmenlerimiz ve değerli ilçe yöneticilerimizle bir arada olmak bizleri son derece mutlu etti. Öğretmenlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Öğretmenler, fedakarca, özverili bir şekilde çocuklarımızı kendi çocukları gibi görerek, ailesine, vatanına ve milletine faydalı bir insan olmaları için yetiştirmeye çalışıyor. Çok büyük emek harcıyor. İnşallah ilçe ve ülke eğitim başarımız artarak devam eder." dedi.

Kaymakamı Davut Bayraktar da eğitimin önemine değindiği konuşmasında, birlik beraberlik kaynaşmanın sağlandığı bu tür etkinliklerin eğitim adına güzelliklere vesile olduğunu ifade etti.