Edremit’in Evde Sağlık Hizmetleri Türkiye 4.’sü Oldu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Edremit Devlet Hastanesi’nin Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, Türkiye çapında 4’ncü, Balıkesir çapında ise, 1’nci seçildi ve teşekkür belgesi aldı.

Edremit’in Evde Sağlık Hizmetleri Türkiye 4.’sü Oldu
Bir süredir ilçe genelinde faaliyet gösteren ve yakın zamanda alanını genişleterek modern ve daha etkili hizmet göstermesiyle ön plana çıkan Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, Sağlık Bakanlığı’nın Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün de dikkatinden kaçmadı. Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, yaptığı tespitler neticesinde Edremit Devlet Hastanesi’nin Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’ni Türkiye 4’ncüsü ve Balıkesir 1’ncisi seçti. Genel müdürlük, Edremit Evde Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü’ne bir de teşekkür belgesi gönderdi. Teşekkür belgesinde, “Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında 01 Şubat 2010 tarihinde başlatılan Evde Sağlık Hizmetleri uygulamasında kurumumuz bünyesinde faaliyet gösteren Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’nin Bakanlığımızın belirlediği hedeflere ulaşmada gösterdiği başarıdan dolayı teşekkür ederim. Genel Müdür V. Prof. Dr. İrfan Şencan” cümleleri yer alıyor

Bu başarıda Evde Sağlık Hizmetleri Birimi yetkililerinin büyük emekleri olduğuna vurgu yapan Edremit Devlet Hastanesi yönetimi, sağlıkta kalitenin dünyanın her köşesinde olması gerektiğini söyledi.
Kaynak: İHA