`allahın Sadık Kulu Barla` Flmi Eskişehir’de Tanıtıldı

Türkiye`nin ilk uzun metrajlı animasyon filmi Allahın Sadık Kulu: Barla Eskişehir`de basına tanıtıldı.


Yapımında kullanılan `motion capture` tekniğiyle Türkiye’nin ilk uzun metraj animasyon filmi olma özelliğini taşıyan "Allah`ın Sadık Kulu: Barla" filmi yarın vizyona girecek. Filmin tanıtımı amacıyla Eskişehir Kanatlı Pink Sinemaları’nda basın toplantısı düzenleyen Ser Film Eskişehir Temsilcisi Adem Özer, yakın dönemin en büyük alimlerinden olan Saidi Nursi’nin Barla hayatından kesitlerin son animasyon teknolojileri ile beyaz perdeye yansıtıldığını söyledi.
`Allah’ın Sadık Kulu: Barla` filminin Eskişehir Kanatlı AVM içerisinde yer alan Cinema Pink’te her gün 3 salonda 15 gösterimle izleyicilerle buluşacağını belirten Özer, filmin yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Özer, “Şu an itibari ile ilk üç gün salonlarımız yüzde 80 doluluk oranına ulaştı. Eskişehir’de 3 hafta boyunca vizyonda kalacak filmin yaklaşık 50 bin, Türkiye genelinde ise 5 milyon civarında kişi tarafından izleneceğini tahmin ediyoruz.” dedi.

Yapımcılığını Fatih Gök`ün, yönetmenliğini Esin Orhan`in yaptığı Allah`ın Sadık Kulu:Barla animasyon sinema filmi Ser Film yapımı olarak yarın Türkiye sinemalarına aralık ayında da dünya sinemalarında seyircisi ile buluşacak.