Yalova'da Mama Hırsızları Kameralara Yakalandı

Yalova`da bir markete giren 2 kadının 12 kutu bebek maması çalması, saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yalova'da Mama Hırsızları Kameralara Yakalandı
Cumhuriyet Caddesi`nde bir markete giren 2 kadın, müşteri gibi davranarak reyonlarda bulunan 12 kutu bebek mamasını çaldı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda, kadınlardan biri çevreyi gözetlerken, diğeri ise bebek mamalarını mantosunun içine koydu. Kadınlar daha sonra marketten çıkarak uzaklaştı. Olay, işçilerin bebek mamalarının hepsinin yok olduğunu fark etmesiyle ortaya çıktı. Güvenlik kameralarını inceleyen market sahibi Ferit Çalışkan, mamaların çalındığını tespit edip durumu polisebildirdi.

Çalışkan, hırsızlıkların kasiyer ve reyon görevlilerini gözetlediklerini belirterek, "Bebek mamaları plastik kutulardaydı. Onları nasıl yok ettiler anlamadık. O kadar mamayı nasıl mantonun içine soktular, aklım almıyor. Çalınan bebek mamalarının toplam değeri 260 TL`ydi" dedi.

Polis, mama hırsızı kadınları arıyor.
Kaynak: İHA