Ahmet Çakar'ı canlı yayında çıldırttılar

Ömer Çavuşoğlu'nun Aziz Yıldırım ile Atatürk'ü kıyaslaması Ahmet Çakar'ı çıldırttı!..

Ahmet Çakar, Ömer Çavuşoğlu'nun Aziz Yıldırım hakkında düşüncelerini söylerken, Yıldırım'ı Mustafa Kemal Atatürk'e benzetmesini yorumlarken adeta kendinden geçti.
Sinirlerine hakim olamayan Ahmet Çakar canlı yayında hem Rasim Ozan Kütahyalı'ya hem de Ömer Çavuşoğlu'na fırçayı bastı. Atatürk'ü espriye malzeme yaptırmayacağını söyleyen Ahmet Çakar "Atatürk için kendimi yakarım"sözleriyle programa damgasını vurdu.
AZİZ YILDIRIM'LA ATATÜRK'Ü KIYASLADI
Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol programına konuk olan Ömer Çavuşoğlu Aziz Yıldırım hakkında değerlendirmelerde bulunarak "Aziz Yıldırım bir idol. Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan insan. Şimdi bir örnek vereceğim, sen biliyorum çok sevmezsin ama Atatürk Türkiye Cumhuriyetini kurmuş çok dirayetli bir insan. Aziz Yıldırım'da tek başına Fenerbahçe'yi yaratmadı ama, elbette bir şey vardı ama onun üstünde bina etti." dedi.

Ahmet Çakar'ı canlı yayında çıldırttılar

ATATÜRK'Ü AŞAĞILIYORSUNUZ

Çavuşoğlu'nun bu sözleri üzerine sinirlenen Ahmet Çakar "Yav siz neler söylüyorsunuz sayın Çavuşoğlu. Şimdi Aziz Yıldırım'la Mustafa Kemal'i birada tutmak ciddi anlamda sıkıntı. Atatürk konu oldu mu ben müdahale etmek zorundayım. Atatürk'ü belli oranda aşağılıyorsunuz. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi yaratmadı. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ı yarattı. Oysa ki Osmanlı'nın bütün kaleleri kapılmış, çok büyük bir imparatorluktan çok küçük bir yere sıkışmış. Birde bizim üzerimize çökülmüş. Mustafa Kemal önderliğinde çıkılmış, bu cumhuriyeti kurmuşuz." diye konuştu.

GÜLME BE ADAM
Rasim Ozan'a ve Ömer Çavuşoğlu'na tepki gösteren Ahmet Çakar "Ömer abi hassas bir konu bu. Sakın ve sakın Mustafa Kemal'in Türkiye'ye yaptığıyla, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye yaptığını aynı kefeye koymayın. Ömer abi bak abi diyoruz. Sen nasıl Rasim'e Atatürk'ü pek sevmezsin dersin.Rasim sende niye gülüyorsun be adam. Gülünecek bir şey değil olum bu. Sen Atatürk'ü sevmiyorsan işin ne benim karşımda kardeşim. Yapmayın bunu. Bu konuda gülme." diyerek tepkisini dile getirdi.

MAKARASI OLUR MU LAN?
Rasim Ozan Kütahyalı ise Ömer Çavuşoğlu'nun bunu makara amacıyla söylediğini ifade edince, Ahmet Çakar canlı yayında çileden çıktı.

"Lan makarası olur mu? Atatürk makaralara meze edilecek adam mı?" diyen Çakar sert tepki gösterdi. Ömer Çavuşoğlu'na seslenen Çakar "Ömer abi yapma bunu ya. Yakışmıyor bu sana. Bu çocuğa zarar veriyorsun ya. Yapma gözünü seveyim." dedi.

KENDİMİ YAKARIM
Sinirlerine hakim olamayan Ahmet Çakar masaya yumruğunu vurarak "Bakın gençler benim olduğum yerde, Atatürk'ü espriye falan meze yapamazsınız. Kralı bile yapamaz. Bu konuyu kapatın. Yapmayın bunu. Gerekirse kendimi yakarım bu konuda." şeklinde konuştu.

Ahmet Çakar'ı canlı yayında çıldırttılar

BEYAZ GAZETE