Kaza Kurbanı Onur Bayraktar`ın Babası: Oğlum Dine Sarılıp Huzur Bulurdu

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden dizi oyuncusu Onur Bayraktar, vefatının birinci yılında Zincirlikuyu mezarlığındaki kabri başında anıldı.

Kaza Kurbanı Onur Bayraktar`ın Babası: Oğlum Dine Sarılıp Huzur Bulurdu
Son dönemde dine sarılan oğlunun Kur`an-ı Kerim`i 3 defa hatmettiğini söyleyen baba İrşat Bayraktar, “Sabah namazına Eyüp Sultan Camii`ne gider gelirdi. Sevabı çok olur diye yaya gidip geliyordu.” dedi.

Geçtiğimiz yıl 26 Kasım’da Üsküdar’da motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro ve dizi oyuncusu Onur Bayraktar (31), vefatının yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Kur`an-ı Kerim ve duaların okunduğu anma törenine, Bayraktar`ın annesi, babası, yakınları ve çok sayıda oyuncu arkadaşı katıldı. Törene katılanların zaman zaman duygulandıkları görüldü.
Törende duygularını ifade etmeye çalışan Onur Bayraktar’ın babası İrşat Bayraktar, konuşmakta güçlük çekti. Ağladığı gözlenen baba Bayraktar, oğlunun son dönemlerde dine sarılarak huzur bulduğunu söyledi. Ünlü oyuncunun arkadaşları tarafından çok sevildiğini ifade eden Bayraktar duygularını şöyle dile getirdi; “Sanatını çok seviyordu. Tüm arkadaşları bugün burada. Yavrumu çok erken kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Bir saniye bile aklımdan çıkmıyor. Onur dini bütün bir insandı. Sabah namazı için Eyüp Sultan’a gider gelirdi. Sevabı çok olur diye yaya gidip geliyordu namaza. Kur`an-ı 3 kere hatmetmişti. Bilmediğimiz çok şey var onun hakkında. Sanki öleceğini biliyormuş gibi kabir taşındaki yazıyı da kendisi yazmış. Adaletin olmasını istiyorum, yargıya çok güveniyorum.”
Onur Bayraktar’ın kardeşi Levent Bayraktar ise, onu unutmalarının mümkün olmadığını söyledi. Kardeşinin itikatlı bir insan olduğunu dile getiren kardeş Bayraktar, “Onur alkol kullanmıyordu. Halkımız ve belli başlı kesimler her ne kadar sanat camialarında böyle görmese de kardeşim çok itikatli bir insandı. Allah’a inancı tamdı. Beş vakit namazını kılardı. Onun ebedi hayatında da huzurlu olduğuna biz kalben inanıyoruz. İnsanlar üzerinde böyle bir iz bırakabilmişse ne mutlu bizlere.” şeklinde konuştu.

Anma törenine katılan arkadaşları da ünlü oyuncu için dua etti.