Başkan Arpacıoğlu: Ünyeli Vatandaşlarımız Veren El Olsun

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ramazan`da belediyenin kurduğu çadırda ihtiyaç sahiplerine iftar veren Ünyeli esnaflara teşekkür plaketi verdi.

Başkan Arpacıoğlu: Ünyeli Vatandaşlarımız Veren El Olsun

İftar çadırına katkıda bulunan hayırseverler Ünye Belediyesi’nin hazırladığı programda bir araya geldi. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu kahvaltı öncesinde yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Ünyemizin iş adamaları ve güzide esnaflarıyla o güzel günler anısına şu anda burada beraberiz. Ben kendilerine tüm Ünyeliler adına teşekkür ediyorum. Bu bir Ünye farkı, bir Ünye güzelliğidir. Bu sevgi bu kardeşlik bu kucaklaşma başka bir yerde yok. Yine bu hayırsever arkadaşlarımız bize katkılarıyla da zaman zaman yardımlarını yapmaktadırlar. Biliyorsunuz ki değerli kardeşlerim Ünye de her ramazan bir iftar çadırı kuruluyor. Bazen 1000 bazen de 1500 kişiye kadar olan sayıda yemeklerimiz çıkmaktadır. Bu hizmetleri de büyük bir keyif ile yapmaktayız. İşte bu hizmetlerin arkasında gizli görülmeyen ve kendilerini de çok ortaya koymayan bu arkadaşlarımızın Allah niyetlerini kabul etsin. “Veren el alan elden hayırlıdır.” diyor peygamberimiz (S.A.V). Temenni ederim bütün Ünyeli vatandaşlarımız veren el olsunlar. Belki bu arkadaşlarımızda kendilerini ortaya çıkarmaktan çok memnun değil ama ben kendilerine bir şükran borcu olarak bugün bir sohbet edelim arzusunda buralara davet ettim. Bu birlikteliğimiz inşallah devem edecek." diyerek katkı verenlere teşekkür etti.

Ünye Belediyesi 2011 yılı iftar çadırına katkıda bulunan hayırsever vatandaşlara sabah kahvaltısının ardından plaket verildi.