Arka Sıradakiler Umut final bölüm özeti ve fragmanı

Yayınlandığı ilk günden buyana büyük beğeni toplayan 'Arka Sıradakiler Umut' Pazar akşamı yine FOX TV ekranlarında olacak. Dizide son haftalarda yaşanan birbirinden ilginç ve sürükleyici gelişmeler, bu hafta da devam edeceğe benziyor.

Arka Sıradakiler Umut dizisinin final bölüm özeti Fox Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alcaktır. Arka Sıradakiler Umut final bölüm fragmanı ve 10. bölüm özeti...

Oktay, Umut’un kendi çocuğu olduğunu öğrenince deliye döner. Bunca zamandır kendisinden bu gerçeği saklayan İbo ve Gamze ile hesaplaşırken oğluyla da iletişim kurmaya çalışır. Oktay ve Umut’un giderek yakınlaşması üstelik Gamze’nin buna ses çıkarmaması Ahmet’in karanlık yüzünün ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Seda ve İbo’nun arkadaşlığı aşka dönüşmektedir. İbo, cesaretini toplayarak Seda’yı akşam yemeğine davet eder. Ancak yemekte bir de davetsiz misafirleri olacaktır. Derste Kenan ve Tayfun Müge yüzünden tartışınca, Gamze Tayfun’u dersten kovar. Sınıftan diğer öğrenciler de Tayfun’a cephe almıştır. Yalnız kaldığını hisseden Tayfun hepsinden intikam almaya yemin eder. Üstelik kendine ilk kurbanını seçmiştir bile…

Dizinin yeni bölümünün yayınlanmasının ardından ise dizi fanatiklerinin yaptığı yorumlar ise bir çok forum sitelerinde yer alıyor.