Ak Parti Çankaya Teşkilatı İlçe Kongresine Hazır

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, mahalle mahalle çalışma yaparak Çankaya halkına AK Parti’nin icraat ve hedeflerini anlatacaklarını belirtti.

Ak Parti Çankaya Teşkilatı İlçe Kongresine Hazır

Süleyman Yılmaz, AK Parti Çankaya ilçe teşkilatının 4. olağan kongresini 27 Kasım 2011 tarihinde ATO Congresium’da yapacağını bildirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz, 4. olağan kongrelerini gerçekleştirecek olmanın heyecan ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Bugüne dek üç kongreyi başarıyla gerçekleştirdiklerini söyleyen Yılmaz, “Her kongre teşkilatımızın, yenilenmesi, büyümesi ve daha güçlü hale gelmesinde etkin rol oynamıştır. Şu anda tüm teşkilat birimlerimiz, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, mahalle teşkilatlarımız, kongre hazırlığı içerisindeler. Pazar günü yapacağımız kongremize başta teşkilatımızın her birimindeki mensuplarımız olmak üzere, tüm Çankaya’lıları hatta tüm Ankaralıları bekliyoruz." diye konuştu.

Teşkilat çalışmalarına ağırlık vermesinin AK Parti’yi diğer partilerden ayırdığını ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti: “Kongreler, teşkilatların yeni hedefleri ve başarıları için önemli bir başlangıçtır. Parti olarak büyük ve mutlaka başarmak istediğimiz hedeflerimiz olan ilçelerin başında Çankaya gelmektedir. Biz bu kongreyi Çankaya’nın da en büyük partisi olma yolunda önemli bir başlangıç olarak görüyoruz. Çankaya’dan beklenen başarının, ilçemizle ya da ilimizle sınırlı olmayıp tüm ülkemiz çapında bir beklenti olduğunu biliyoruz.
İyi yönetilme, hizmet alma, tertemiz ve modern bir ilçede yaşamanın Çankaya sakinlerinin de hakkı olduğunu belirten Yılmaz, “800 binin üzerinde insanın yaşadığı Çankaya, ülkemizin en büyük seçmen nüfusuna sahip. İlçenin CHP’li belediyesi bugüne kadar, gerek hizmet sağlamada gerekse her alanda ilçenin gelişip büyümesi noktasında beklentilere cevap verememiştir. Çankaya yıllarıdır aynı zihniyetin pençesinde kıvranmakta, adeta ıstırap çekmektedir. Bu Çankaya’nın ve Çankayalının makus talihi değildir. Artk birileri tarafından buna yeter, denilmelidir.” şeklinde konuştu.

İlçe teşkilatı olarak 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Çankaya’yı kazanmayı hedeflerine koyduklarını anlatan Yılmaz, şunları kaydetti: “Her yönüyle güçlü bir ilçe teşkilatıyız. İnşallah bu kongremizle daha da güçleneceğiz. Partimizin hiyerarşik bütünlüğü içinde ayrıcalıklı ve güçlü biçimde desteklenmemiz halinde, bunu başaracağımıza en ufak kuşku duymuyoruz."