Ortaca Belediyespor’da Murat Özgen Dönemi Sona Erdi

Muğla Süper Amatör Lig’de mücadele eden Ortaca Belediyespor’da sezon öncesi takımın başına getirilen Teknik Direktör Murat Özgen ile yine bu sezon transfer edilen 3 futbolcunun sözleşmesi fesih edildi.

Ortaca Belediyespor’da Murat Özgen Dönemi Sona Erdi
Muğla Süper Amatör Lig’de mücadele eden Ortaca Belediyespor’da Murat Özgen dönemi sona erdi. Teknik Direktörlük kariyerinde Keçiörengücü, Yimpaş Yozgatspor, Sivasspor, Konyaspor, Şanlıurfaspor, Çorumspor, Kastamonuspor, Seydişehir Eti Alüminyumspor, Çankırı Belediyespor, Hacettepe Spor, D.Ç.Divriğspor, Çorumspor, Kütahyaspor ve Türk Telekomspor gibi takımlar yer alan Murat Özgen Ağustos ayında Ortaca Belediyespor’un teknik direktörlüğüne getirilmişti. Ancak takımın Ligde oynadığı 7 maç sonunda sadece 4 puan alması Murat Özgen’i görevinden etti. Teknik Direktör Murat Özgen’le birlikte takıma bu sezon transfer edilen Abdullah Toksun, Orsan Kutay ile Onurhan Yılmaz’ın da sözleşmeleri fesh edildi.Konu hakkında açıklamada bulunan Ortaca Belediyespor Başkanı Metin Yıldırım, “Muğla Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımımızın, üst üste aldığı kötü sonuçlar sebebiyle teknik direktörümüz Murat Özgen ve 3 futbolcu arkadaşımız, Abdulah Toksun, Orsan Kutay, Onurhan Yılmaz ile yollarımızı ayırdık. Murat Özgen’den boşalan teknik direktörlüğe Altyapı sorumlumuz Vahit Gökçen getirilmiştir” dedi.Takıma takviye çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Metin Yıldırım, “Devre arası takıma takviye olarak transfer çalışmalarımız devam ediyor, bunun sonucunda da Muğlaspor eski kaptanı Rasim İnce’yi takımımız bünyesine kattık. Her zaman yanımızda olan büyük taraftarımızı, bu yeni dönemde de yanımızda olmasını bekliyor ve Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan Ölüdeniz Spor müsabakasına davet ediyoruz” dedi

Metin Yıldırım, bazı futbolcularla da görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.Ortaca Belediyespor Pazar günü gittiği Örenspor Deplasmanından 5-1 gibi farklı bir mağlubiyet alarak dönmüştü.
Kaynak: İHA