Nagehan Alçı'dan canlı yayında şok iddia

Gecenin en ilginç ve en çarpıcı iddiası Nagehan Alçı'dan geldi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Dört Bir Taraf'ta konuşan Nagehan Alçı KCK'da çok büyük bir dalganın yolda olduğunu iddia etti.

Nagehan Alçı'dan canlı yayında şok iddia

Terörist başı Abdullah Öcalan'ın avukatlarının da bulunduğu 41 avukat gözaltına alınmıştı.
KCK göz altıları CNN Türk ekranlarından yayınlanan Dört Bir Taraf programında ele alındı. Akşam gazetesi yazarı Nagehan Alçı ise KCK operasyonlarını değerlendirirken canlı yayında oldukça çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.
Aldığı istihbaratlara göre iddiasını gündeme getiren Alçı, KCK soruşturmasında oldukça büyük bir dalganın daha geleceğini öne sürdü. Gözaltına alınan avukatları " KCK kurucu meclisi üyesi" olarak tabir eden Nagehan Alçı, KCK operasyonunun doğru olduğunu savundu.

ÇOK DAHA BÜYÜK BİR DALGA GELİYOR

KCK'da büyük dalga geleceğini iddia eden Alçı bu çarpıcı iddiasını şu sözlerle açıkladı:
"Kaynaklarımın bana söylediğine göre bu operasyon asıl büyük operasyondan önce yapılmıştır. Bunda çok kısa bir süre sonra çok daha kapsamlı bir operasyon gelecek."

SEN MAHKEME MİSİN KIZIM?


Nagehan Alçı'nın sözlerine itiraz eden Altan Öymen ile Nagehan Alçı arasında canlı yayında ilginç bir polemik yaşandı. Abdullah Öcalan'la avukatları arasındaki görüşmelerin devletin kontrolünde yapıldığını ifade eden Altan Öymen 'Hükümet de Öcalan'la görüşüyor ne yapacaksınız?' diye sordu. Nagehan Alçı'nın avukatlar için 'hepsi de KCK kurucu meclisi üyesi' demesi üzerine araya giren ve sinirlenen Altan Öymen 'sen mahkeme misin kızım?' diyerek Nagehan Alçı'ya tepki gösterdi.

BEYAZ GAZETE