Öğrencilere Ücretsiz Diş Macunu ve Fırçası Dağıtıldı
Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi tarafından öğrencilere ücretsiz diş macunu ve fırçası dağıtıldı.

Belediye olarak her türlü sosyal etkinlik içerisinde olmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Ahmet Çakır, özellikle çocuklara yönelik projelerde yer almaya çaba gösterdiklerini ifade etti. Çocukların eğitimi için ellerinden geleni yapmaya her zaman hazır olduklarını anlatan Çakır, düzenlenen program için Esenlik Şirketi yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür dileklerini iletti.
Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut ise, "Ağaç yaş iken eğilir" atasözünü hatırlatarak, eğitimin çocuklar için önemine vurgu yaptı.
Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz da, "Okul Öncesi Ağız ve Diş Sağlığı" adı altında bir kampanya başlattıklarını ve bu çerçevede öğrencilere ücretsiz, diş macunu ve fırçası dağıttıklarını dile getirdi. Diş fırçalamayı alışkanlık haline getirmeye çalıştıklarını söyleyen Boyraz "Esenlik, sosyal sorumluluk anlayışı içinde ilimizde bir çok faaliyette bulunmaktadır. Bugün burada çocuklarımızı, ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirmek istiyoruz. Çocuklar bizim geleceğimizdir" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere diş macunu ve fırçaları dağıtıldı.
