Kuzka Toplantısından Desteklenecek Projelerle İlgili Sonuç Çıkmadı

Çankırı, Kastamonu ve Sinop illerinin kalkınmasını sağlamak üzere kurulan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)`nın kasım ayı yönetim kurulu toplantısı Çankırı Valisi Vahdettin Özcan başkanlığında yapıldı.


Kurşunlu Termal Otel`deki toplantıya, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Sinop Valisi Dr.Ahmet Cengiz, Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Adnan Koçoğlu, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Giresun, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Öztosun, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Erol Derici, KUZKA Genel Sekreteri Doç.Dr.Hüseyin Şen ve KUZKA uzmanları katıldı. Toplantıya Belediye Başkanı İrfan Dinç ve İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz katılmadı.

Vali Vahdettin Özcan toplantının açılışında yaptığı konuşmada, toplantı gündemiyle ilgili bilgiler verdi.

Uzun süren toplantının ardından verilen projelerin hangilerine parasal destek sağlanacağı konusunda bir karar alınamadı. Toplantı sonunda projelerin Değerlendirme Komitesi tarafından yeniden değerlendirilmesine ve gelecek ay yapılacak toplantıda görüşülüp karara bağlanmasına karar verildi.