Kaza Yapan Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralı Bulundu

İzmir`in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, genç bir motosiklet sürücüsü yan yatmış haldeki motosikletinin yanında ağır yaralı halde bulundu.

Hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü Hamdullah Sürer (21) yaşam savaşı veriyor.

Kaza, salaha karşı saat 01.30 sıralarında Örkekköy semti Yeni Girne Caddesi otoban köprü altında meydana geldi. Sözkonusu bölgeden geçen ve devriye görevini yürüten resmi polis ekibi, yolda yan yatmış bir motosiklet ve yanında da ağır yaralı bir genç farketti. Olay yerine çağrılan ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi`ne kaldırılan motosiklet sürücüsünün Hamdullah Sürer olduğu belirlendi. Beyin kanaması geçirdiği belirtilen Sürer hemen ameliyata alındı. Sürer`in hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

KAZANIN NASIL OLDUĞU ARAŞTIRILIYOR
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan polis, Sürer`in nasıl kaza geçirdiğini araştırıyor. Bölgede hiç görgü tanığı olmaması polisin işini güçleştiriyor. Motosiklet sürücüsü Sürer`e bir aracın mı çarpıp kaçtığı yoksa Sürer`in motosikletle seyir halindeyken dengesini kaybederek mi düştüğü konusunda henüz bir ilerleme sağlanamadı. Polisin olayın nasıl yaşandığı ile ilgili tek umudu otoban girişinde bulunan güvenlik kameraları. Hafta sonu olduğu için güvenlik kamera görüntülerinin pazartesi günü incelebileceği öğrenildi.