Ölmek İsteyen Kadının Sanatçı Hayranlığı

Adana`da kocasından şiddet gördüğünü ileri sürerek köprülü kavşaktan atlayarak hayatına son vermek isteyen kadının, Altın Koza Film Festivali kapsamında Adana`ya gelen sanatçılarla tek tek fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

Ölmek İsteyen Kadının Sanatçı Hayranlığı
Edinilen bilgiye göre, eşinden şiddet gördüğünü iddia eden Seralp Çelikünal (41), Turhan Cemal Beriker Bulvarı`nda 17 Kasım günü köprülü kavşaktan aşağıya atlamak istemiş, polis ve vatandaşların ikna etmesi üzerine intihar etmekten vazgeçmişti

Koca şiddetinden dolayı intihar etmek isteyen Çelikünal`ın, Türk sineması sanatçılarına karşı büyük bir hayranlık duyduğu ortayı çıktı. Çelikünal, Altın Koza Film Festivali kapsamında Adana`ya gelen ünlülerle özel olarak Hiltonsa Oteli`ne giderek fotoğraf çektirdi. Çektirdiği bu fotoğrafları ise soysal paylaşım sitesi Facebook`ta tek tek yayınladı. En çok hayranı olduğunu söylediği Yılmaz Erdoğan ile de fotoğraf çektiren Çelikünal Facebook`ta onlar için özel bir bölüm açtı. Türk sinemasına yıllarınıvermiş Süleyman Turan, Yılmaz Köksal`la da fotoğrafları bulunan Çelikünal`ın albümünde, Geniş Aile dizisinde "Sevo" tiplemesiyle gönüllerde taht kuran Yeşim Ceren Bozoğlu`nun da fotoğrafları yer alıyor.
Kaynak: İHA