Cüneyt Özdemir'den konuğunu utandıran canlı yayın gafı

Usta gazeteci ve televizyon programcısı Cüneyt Özdemir canlı yayında öyle bir gafa imza attı ki, konuğu Türkiye Best Model birincisi Tuğba Melis Türk kızarıp bozardı.

Cüneyt Özdemir'den konuğunu utandıran canlı yayın gafı
CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu "5N1K" programına katılan 24. Best Model Türkiye yarışmasının birincisi Tuğba Melis Türk, "pornocu çıktı" iddialarına ikinci kez yanıt verdi.

Canlı yayında Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan Tuğba Melis Türk ve Özdemir arasında yaşanan ilginç diyaloglar ise programa damgasını vurdu. Cüneyt Özdemir "Siz bir filmde oynadınız, bayağıda gişe yapan bir filmden bahsediyorsunuz herhalde" sorusunu Tuğba Melis Türk'e yöneltti. 24. Best Model Türkiye yarışmasının birincisi Tuğba Melis Türk filmin bir korku filmi olduğunu ifade etti. İşte o andan sonra yaşanan diyaloglar ise ekranları başında izleyenleri şok etti.

Cüneyt Özdemir'den konuğunu utandıran canlı yayın gafı

İşte o diyaloglar;

Tuğba Melis Türk: Hemen hemen bütün filmlerde böyle sevişme sahneleri olabiliyor
Cüneyt Özdemir: Ama sizin açıklamada sonra güzel olmuş. "Sevişme sahnesinde altımda şort var" demişsiniz.
Tuğba Melis Türk: Evet şort vardı. Çünkü sordular nasıl çektiniz diye. Şortumuz vardı, üstümüz açıktı.
Cüneyt Özdemir: Olmasa da olur yahu, sanatçı sonuçta.

O...SPU MU OLUR?
Programın diğer konuğu Erkan Özerman ise konuşmasında RTÜK kanunlarını alt-üst eden sözcüklere yer vererek " Bir artist kraliçe rolünü oynadığı zaman kraliçe olupta, fahişeyi oynadığı zaman "O...spu mu" olur? Artist bu ne rol verilmişse onu oynar." dedi.

RTÜK KAPATIR SONRA

Bu sözler üzerine yüzü kızaran Cüneyt Özdemir Erkan... canlı yayında olduğunu hatırlatıp, sözcükleri biraz daha dikkatli seçmesini isteyerek "Sözcükleri biraz daha seçersek RTÜK tarafından bizde en azından kapatılmayız." diye konuştu.

BEYAZ GAZETE