Kazada Yaralanan İnfaz Koruma Memuru Hayatını Kaybetti

İzmir`in Karabağlar ilçesinde, 11 Kasım`da kırmızı ışık ihlali sebebiyle taksi ile TIR`ın çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 2`ye çıktı.

Yaralılardan infaz koruma memuru Feryadi Kara (42) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kazada takside bulunan Perihan Dikyol (33) da hayatını kaybetmişti.
Kaza, geçtiğimiz Cuma günü saat 03.30 sıralarında, Yeşillik Caddesi Kaymakkuyu Kavşağı`nda meydana geldi. Feryadi Kara (42), Ömer Yılmaz (48) ile arkadaşları Perihan Dikyol (33) ve Dilek Yalçın (27) evlerine gitmek için Emrah Aydemir (31) yönetimindeki 35 T 6248 plakalı taksiye bindi. 4012 sokak üzerinden Kaymakkuyu Kavşağı`na çıkan Emrah Aydemir`in kullandığı taksi ile Gaziemir`den Konak yönüne giden Yavuz Semar`ın (48) kullandığı 35 AT 190 plakalı TIR çarpıştı. Kazayı her iki aracın sürücüsü yara almadan atlatırken takside yolcu olarak bulunan Perihan Dikyol, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Takside bulunan Feryadi Kara, Ömer Yılmaz ve Dilek Yalçın da yaralanarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Feryadi Kara da 6 gündür yaşam mücadelesi verdiği Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde saat 03.00 sıralarında öldü.
Kırmızı ışıkta geçtiği için kazaya sebep olduğu iddia edilen taksi şoförü tutuklanmıştı.