Erdemli Yıldırımhan İlköğretim Okulu Modern Binasına Taşındı

Mersin’in Erdemli ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Yıldırımhan İbrahim Gül İlköğretim Okulu modern binasına taşındı.

Erdemli Yıldırımhan İlköğretim Okulu Modern Binasına Taşındı
Yeni binasına taşınması nedeniyle öğrenci velilerinin katılımıyla açılış programı düzenlendi.
Programda öğrencilerin hazırlamış oldukları gösteriler halk oyunları ve şiir dinletisi davetliler tarafından beğeniyle izlendi. Yıldırımhan İbrahim Gül İlköğretim Okul Müdürü Ali Dutar ve Cihan Eğitim İşletmeleri Genel Müdürü Mustafa Cerit birer konuşma yaptı. Okul Müdürü Ali Dutar, "Böyle donanımlı bir eğitim kampüsünün Erdemli ilçemizin hizmetine sunan çok değerli iş adamlarına şükranlarımızı sunuyorum. Bu kurumda vatanına milletine bağlı eğitimli nesiller yetiştirerek Erdemli’mize vefa borcumuzu ödeyeceğiz. Okulumuz 500 öğrenci kapasiteli son donanımlı modern bir okul olarak inşa edilmiştir. Tüm sınıflarımız da akıllı tahtalar mevcuttur. Teknolojinin tüm imkanları bu okulda vardır.” dedi.
Cihan Eğitim İşletmeleri Genel Müdürü Mustafa Cerit ise milletlerin geleceğini iyi yetişmiş bir neslin belirleyeceğini söyleyerek bu kurumun önemli bir misyon yüklendiğini ifade etti.
Cerit, "Öğretmenlerimize son teknolojik bir okul inşa ettik. Onlar da burada milli değerlerine saygılı ve derslerinde başarılı gençler yetiştirecekler. Okulumuzun yapımında emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Konuşmaların ardından okulun açılış kurdelesini işadamları Erhan Sert, Ali Kayıkçı, Mustafa Karagöz, Necat Gürgah, Ramazan Uysal, Ramazan Topal, Hasan Sarıbacak ve Cihan Eğitim İşletmeleri A.Ş Genel Müdürü Mustafa Cerit kesti.