Sanayi Esnafı, Otomotiv 2011 Fuarı`na Gitmeye Hazırlanıyor

Edremit Oto Tamircileri Odası, 27 Kasım tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Otomotiv 2011 Fuarı`na gitmeye hazırlanıyor.

Sanayi Esnafı, Otomotiv 2011 Fuarı`na Gitmeye Hazırlanıyor

Dünya pazarlarındaki değişim sürecini takip edip, sürdürülebilir büyümeyi hedefleyen üreticilerin, rekabetçi ürünleriyle CNR Expo`da 27 Kasım tarihinde 17. kez gerçekleştirilecek olan Otomotiv Fuarı`nda yeni teknolojiyi ve ürünlerini tanıtmayı hedefleyen Edremit Oto Tamircileri Odası, fuara gitmek isteyenlerin müracaat etmelerini istedi.
Edremit Oto Tamircileri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Turan, “Sektördeki istikrarlı duruşunu sürdüren 17. Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı`na, üyelerimizi götürüp gezdirerek, onların yeni teknolojiler ve yeni teknoloji ürünleriyle tanışmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu fuara, geçtiğimiz yıl iki otobüs ile üyelerimizi götürmüştük. Bu sene de yaklaşık 100 kişilik bir grup ile fuara katılacağız. Burada kendini geliştirmek isteyen üyelerimizin bir dizi bağlantılar yapacağına inanıyorum.” dedi.

Başkan Turan, rekabetin iyi olduğunu ifade ederek, üretimdeki en önemli girdi olan yetişmiş insan gücünü elde tutabilmek için üretimde sürdürülebilirliğin şart olduğunu, Otomotiv 2011 Fuarı`nda sürdürülebilir bir üretim için fırsatlar sunulduğunu bildirdi.
Otomotiv 2011 Fuarı, bu yıl geleneksel ziyaretçi kitlesine Güney Afrika, Kuzey Afrika, Körfez ülkeleri, Güney Amerika ve BDT ülkelerini de ekliyor.