Aydınspor 1923’te Yüzler Gülüyor

Aydınspor 1923’te yüzler gülüyor.

Üst üste ikinci maçını kazanan siyah beyazlı ekip haftaya kros çalışmasıyla başladı. Neşeli geçen idman boyunca teknik heyet ve futbolcuların sık sık bir birleriyle şakalaşması dikkat çekti.

Sezon başından beri ikinci defa üst üste ikinci galibiyetini alan Aydınspor 1923’te yüzler gülüyor. Çarşamba galibiyetinin ardından Pazarspor maçından 3 puan çıkarılmasıyla takım bir günlük iznin ardından lider Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı. Aytepe Mesire Alanında kros çalışmasıyla haftaya başlayan siyah beyazlı ekip yükleme çalışması yaptı.

Diğer yandan Çarşamba maçında gördükleri kırmızı kart nedeniyle cezalı olan ve bu hafta forma giyemeyen Serdar ve Altan’ın cezaları sona ererken, Hatayspor maçında kart cezaları süren Fırat ve Ersen`in yer almayacağı öğrenildi.

Sakatlıkları süren Tahir ve Cihan`ın durumunun henüz netleşmediğini kaydeden teknik direktör Tevfik Ata Tekin, hedeflerinin daha üst sıralar olduğunu söyledi. Hatayspor maçına kadar çok iyi çalışacaklarını belirten Tekin, “Adnan Menderes Stadı`nda o gün nasıl bir atmosfer olacağını hayal bile edemiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle lideri evine puansız göndermek istiyoruz” dedi

Takımın Cuma gününe kadar çalışmalarını sürdüreceği, Kurban Bayramı dolayısıyla 2 gün izin yapacağı bildirildi.
Kaynak: İHA