Sağlam: Fenerbahçe’yi Yeneceğimize İnanıyorum

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Fenerbahçe’yi yeneceklerine olan inancının tam olduğunu belirtti.

Sağlam: Fenerbahçe’yi Yeneceğimize İnanıyorum

Spor Toto Süper Lig’de önümüzdeki hafta sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu’nda hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Macit Özcan Spor Kompleksinde Teknik Direktör Nurullah Sağlam idaresindeki çalışmalarda futbolcular düz koşunun ardından, açma germe çalışmaları yaptı. Futbolcuların oldukça neşeli oldukları görüldü. Çalışmalara Milli Takıma çağrılan kaleci Hakan Arıkan ile izinli olduğu öğrenilen Ben Yahia ve Nobre katılmadı. Antrenman sonrası 30 yaşına giren Yannick Kamanan ise doğum gününü takım arkadaşlarıyla kutladı. Kendisi için hazırlanan pastayı kesen Kamanan'ın takım adına hediyesini İbrahim Kaş verdi. Arkadaşları ellerindeki suları Kamaman’ın üzerine dökerek şaka yapmayı da ihmal etmedi.

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Fenerbahçe’nin gücüne saygı duyulacak bir ekip olduğunu belirtti. Fenerbahçe’nin özellikle bu sene biraz daha farklı olduğuna işaret eden Sağlam, “Bu sene herhalde gücünü acılardan alıyor. Gerçekten başarılı bir başlangıç yaptılar. Ama bizde uzun yıllar sonra ilk defa kendi sahamızda çok önemli ve anlamlı bir maç oynayacağız. Dolayısıyla hem onlar açısından hem bizim açımızdan farklı bir maç olacak." diye konuştu.

Rakiplerinin gücünü bildiklerini ve saygı duyduklarını ifade eden Sağlam şöyle devam etti: "Ama Mersin’in zor bir deplasman olduğunu herkese ispatlamak istiyoruz. Biz Fenerbahçe’yi yeneceğimize inanıyoruz. Sahaya da kazanmak için çıkacağız. Her şey ekonomik güçle olmuyor. Biz daha fazla inanarak daha fazla isteyerek galip gelmek istiyoruz.Stadın o gün ful olacağını biliyorum. Yıllar sonra farklı bir maç olacak. Taraftarımızın her an desteğini yanımızda bulacağımızıda biliyoruz."