Tüsiad, Türk ve Alman Ceo’ları Berlin`de Bir Araya Getiriyor

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD)’nin Alman Sanayicileri Federasyonu (BDI) ortaklığında oluşturduğu ‘Türk-Alman CEO Forumu’ Berlin’de yapılacak.

Türkiye ve Almanya’dan firmaları bir araya getirecek foruma Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katılacak.

31 Ekim’de yapılacak toplantıda ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel alanlarda iki ülkeyi de ilgilendiren güncel konular değerlendirilecek. ‘Türk-Alman CEO Forumu’nda Türkiye ve Almanya’nın önde gelen holding ile firmalarının yöneticileri arasında diyaloğun güçlendirilmesi adına da faaliyetler yürütülecek.
Forumda Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Avrupa Komisyonu Enerjiden Sorumlu Üyesi Günther Oeıttınger, Avrupa Yatırım Bankası Başkan Yardımcısı Matthias Kollatz-Ahnen ve Federal Almanya Parlamentosu SPD Grup Başkanı, Eski Şansölye Yardımcısı ile Dışişleri Bakanı Dr. Frank-Walter Steınmeıer da yer alacak. Toplantı, Almanya ve Türkiye’nin önde gelen yaklaşık 50 şirketinin yönetim kurulu başkanı ve genel müdürlerinin yanı sıra siyaset, akademi ve medya temsilcilerinden davetlilerin katılacağı akşam yemeğinin ile sona erecek. Yemek öncesinde Arkas Holding çatısı altında kurulan Arkas Trio davetlilere bir konser verecek.